Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγγελος
    Περιοχή
    νεα σμυρνη

Προεπιλογή Samsung Προβλημα Τρεμοπαιγμα

καλησπέρα παιδιά έχω μια τηλεόραση UE48JU6670 curved το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι τρεμοπαίζει η εικόνα με αποτέλεσμα να ειναι κουραστικό στο ματι λες και έχουν πέσει τα HZ η σαν να αλλάζει η φωτεινότητα της τη μπορώ να δοκιμάσω για αυτό? την έχω ανοίξει άλλα οπτικά δεν φαίνεται κάτι....
    Ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

προβλημα στο συστημα οπισθιου φωτισμου ,με λιγα λογια μαλλον προβλημα στις λεντομπαρες το ποιο πιθανο

λιγοτερο πιθανο αλλα παντα παιζει να εχι προβλημα στο κυκλωμα οδηγησεις των λεντ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη p270 : 19-12-19 στις 19:44

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγγελος
    Περιοχή
    νεα σμυρνη

Προεπιλογή

μπορω να βρω αν ειναι το προβλημα στη πλακετα τροφοδοσιας η στην πλακετα με τα βυσματα εισοδων πως μπορω να ειμαι σιγουρος για το που βρίσκεται το πρόβλημα και πως να το φτιαξω?

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

Για αρχή πρέπει να δεις αν το πρόβλημα είναι στις λεντομπαρες το ποιο πιθανό πρόβλημαΑν θες να δεις αν έχεις θέμα στην τροφοδοσία τους τότε θα πρέπει να μετρήσεις την τάση λειτουργίας τους ,αυτό θα το κάνεις με πολύμετρο και θα πρέπει να έχεις και το σέρβις μανουαλ τις tv
    Αν δεν γνωρίζεις καλό είναι να την πας σε κάποιο εργαστήριο ,ότι κανείς πάντως θέλει προσοχή γιατί οι μετρήσεις θα γίνουν υπό τάση και εκεί κυκλοφορούν και επικίνδυνες τάσεις

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αγγελος
    Περιοχή
    νεα σμυρνη

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ φιλε μου εχω κατευασει το σερβις μανουαλ τις tv θα προσπαθησω να το φτιαξω και να κανω μετρησεις με πολυμετρο κτλπ θα ενημερωσω για οποιαδηποτε προσπαθεια - αποτελεσμα ευχαριστω και παλι. ( εννοειται θα προσεχω πολυ )

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] on off προβλημα σε tv samsung UE32D4003BW
    από ege1 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-22, 09:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία