Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με samsung galaxy Υ PRO YOUNG (GT-B5510)

γεια σας παιδια.εχω το παραπανω κινητο.το οποιο ειναι του αδερφου μου.αλλα κανει κατι κουλα.μια δεν ανοιγει καθολου.μια ανοιγει μονο του και φτανει μεχρι το λογοτυπο της samsung.μετρησα την μπαταρια και ειναι 4.15.απ τα 3.7 που γραφει.το κινητο ειναι φορτισμενο.βασικα μου το δωσε χωρις καρτα σιμ.μπορω να κανω επαναφορα με με power,vol+ χωρισ sim?δεν εχω και μπαταρια να αλλαζα να δω μηπως ειν εκει το προβλημα.εσεις τι λετε?ευχαριστω.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

ας πουμε τωρα ανοιξε κανονικα.πριν κουνουσα λιγο την μπαταρια και ανοιγε μονο του και ξανακλεινε.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

καποιος καμια βοηθεια?

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

φιλε Ακη υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το on/off switch και να βραχυκυκλωνει μερικες φορες , και αλλες να λειτουργει κανονικα. Αν καποια στιγμη αναψει δοκιμασε να δεις αν λειτουργει σωστα το κλειδωμα / ξεκλειδωμα. Δοκιμασε πολλες φορες. Αν δεις να μην συμπεριφερεται αμεσα με τα πατηματα ή να μενει ξεκλειδωμενο παροτι το πατας ή να το πατας μια φορα συντομα αλλα να βγαζει το μενου της απενεργοποιησης ειναι κατα πασα πιθανοτητα το πληκτρο. Επισης κανε μια επαναφορα απο το μενου, σε περιπτωση που προκαλειται το προβλημα απο κατι λογισμικο.

Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Επισης δες και τις επαφες μπαταριας , αν ειναι μαυρες καθαρισε τες καλα και ξαναδοκιμασε.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

καλησπερα φιλε μου..εχω καθαρισει καλα τις επαφες της μπαταριας..βασικα το κινητο το πηρα χωρις σιμ και δε μπορω να μπω και στο μενου γιατι ειναι κλειδωμενο με κωδικο..απλα παραξενευομαι και λεω πως μπορει να ναι η μπαταρια η θεμα επαναφορας γιατι βγαζω την μπαταρια και οταν την ξαναβαζω απλα χωρις να κανω τπτ ανοιγει μονο του το κινητο και ξανακλεινει πριν φορτωσει..

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

τωρα πηγα να κανω επαναφορα με συνδιασμο πληκτρων μου εβγαλε το ανθρωπακι του android κανονικα αλλα μετα μου εβγαλε το εξης.confirm password και απο κατω το εικονικο πληκτρολογιο.τι κανω?τι κωδικο πρεπει να βαλω?πριν κανω αυτη τη διαδικασια ειχα βαλει μια δικια μου καρτα σιμ μεσα και περα απο το πιν μου ζητουσε και κωδικο ξεκλειδωματος για να μπορω να μπω στο μενου.μηπως θελει εδω αυτο τον κωδικο για να μπορω να προχωρησει η επαναφορα?(την επαναφορα την ξεκινησα εφοσον ειχα κλειστο το κινητο με συνδιασμο πληκτρων)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akisssssssss : 22-07-14 στις 01:28

Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Φιλε Ακη του αδερφου σου δεν ειπες οτι ειναι το κινητο? Ρωτησε τον να σου πει τον κωδικο και μην ταλαιπωριεσαι. Ασε που αν αναβει μονο του το διακοπτακι φταιει. Ανοιξε και μετρα τις επαφες του , θα τις βρεις μονιμα βραχυκυκλωμενες.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy S3
    από MAGOS_MERLIN στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-15, 20:29
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung galaxy II μαύρη οθόνη μετά από πτώση
    από mitsus78 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-14, 01:29
  3. [Πλοήγηση Αυτοκινήτου] πλοήγηση απο samsung galaxy s3 σε pioneer avh 8400bt
    από fotis 65 στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-13, 20:57
  4. [Κινητό Τηλέφωνο] samsung galaxy mini - πέθανε; [repost από hlektronika.gr]
    από rch στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-13, 10:38
  5. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy Ace s5839i
    από manolo στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-12, 00:51

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι