Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με μνημη κινητου

Καλησπερα.ενας φιλος μου εχει το sony ericsson spiro και αντιμετωπιζει προβλημα με τη μνημη.ενω εχει πολυ ελευθερο χωρο οταν παει να στειλει καποιο μηνυμα του λεει πως η μνημη ειναι πληρης και δε μπορει να στειλει το μηνυμα.αν το κλεισει το κινητο καιτο ξανα ανοιξει το στελνει τ μηνυμα.υπεθεσα μηπως θελει καμια αναβαθμιση.τι λετε?ευχαριστω.

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Γεια σου Ακη. Ισως να εχει γεμισει η μνημη της sim και οχι της συσκευης , γιαυτο να γινεται αυτο. Δοκιμασε να στειλεις καποια μηνυματα με αλλη sim. Aν λειτουργει καλα και αν και η sim ειναι παλια ή φθαρμενη μια καλη λυση ειναι αντικατασταση sim. Αν παλι το κανει με ολες τις sim , αναβαθμιση.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γεια σου φιλε μου.καταρχην θελω να σε ευχαριστησω προσωπικα με εχεις βοηθησει παρα πολλες φορες και να σαι καλα.οσον αφορα το κινητο θα το εχω σημερα το βραδυ στα χερια μου η αυριο το πρωι.παντως εγω για αναβαθμιση κατεληγα.για να δουμε.

Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

καλα , μια αναβαθμιση κακο δεν κανει

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπερα.τελικα σημερα πηρα τκινητο στα χερια μ .μου το δωσε κ με αλλο προβλημα το παιδι.ειναι ασπρη η οθονη ειχα σπιτι μια καλωδιοταινια που περισευε κ την αλλαξα ολα καλα στην οθονη απλα μονο το κατω πληκτρολογιο βαζω σιμ αλλα δεν δουλευουν τα πληκτρα.την βγαζω εριξα λιγο σπρευ στους κοννεκτορες δουλεψε μπηκε κανονικα στο μενου μετα τ ξαναεκλεισα τ ανοιξα και παλι τα ιδια.μετρησα ομως κ μπαταρια αλλα ειναι 3.16 απο ρα 3.6V

Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

φιλε Ακη , ενα - ενα γιατι με τοσες βλαβες μαλλον εχεις μπλεξει.
    1. αστο για μια καλη φορτιση κανα 3ωρο για να γεμισει. Αν δεν ξεκιναει φορτιση δωσε με τροφοδοτικο στην μπαταρια να ανεβει και επειτα κουμπωσε το στο φορτιστη.
    2. Οταν αναψει , τσεκαρε τι ακριβως δουλευει και τι οχι . πχ απο τα κατω δεν λειτουργει ΚΑΝΕΝΑ , ενω απο πανω λειτουργουν ΟΛΑ?
    3. τσεκαρε αν εχει μπει καλα το flex και επισης στεγνωσε καλα ολους τους κονεκτορες στους οποιους εριξες σπρευ.
    Αν ολοκληρωσεις με αυτα , μετα να δουμε και το αρχικο θεμα με την sim.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γεια σου φιλε μου.εβλεπα τον ολυμπιακο και τωρα ειδα το μηνυμα.κριμα κριμα.παντως το κινητο με τη λιγοστη μπαταρια που εχει τωρα ανοιγει κανονικα.και τωρα δουλεψε κανονικα το κατω πληκτρολογιο.απλα αν το κλεισω και το ξαναανοιξω φοβαμαι μη παθει παλι τα ιδια.μηπως η καλοδιοταινια ειν γ τα μπαζα μηπως δε την εχω κουμπωσει καλα?θα δω κ αυριο και θα σου πω.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημερα.το κινητο το φορτησα πληρες εχθες το βραδυ.ακου να δεις οταν βγαζω την προσοψη του πανω πληκτρολογιου ολα δουλευουν ρολοι.οταν κουμπωνω την προσοψη αυτη νεκρωνει το ΚΑΤΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.τι κουλο ειν αυτο?δε παμε καλα.χωρις τηνπροσοψη μια χαρα δουλευουν και τα πληκτρα και ολα.

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καποια βοηθεια??

Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Φιλε Ακη νομιζω οτι δεν κουμπνεις σωστα την προσοψη και μενει πατημενο καποιο πληκτρο, και ως αποτελεσμα εχει να νεκρωνουν καποια πληκτρα. Δωσε προσοχη στο πλακετακι που βρισκεται κατω απο την οθονη. αυτο μπαινει σε συγκεκριμενη θεση και κρατιεται με 2 μικρα αυτακια . Αν δεν εχει κουμπωσει εκει που πρεπει θα σου δημιουργησει το θεμα. Δες με προσοχη την βαση του και πιεσε το να μπει στην σωστη θεση. Επειτα δεν θα εχεις το προβλημα που αναφερεις

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Προβλημα σε οθονη κινητου
    από thanasis 1 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-07-13, 15:46
  2. [Τηλεόραση] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TV LCD 24 'TELEFUNKEN TF24 4200 (ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ)
    από radioamateur στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-13, 15:21
  3. profilo η beko???η και τα δυο.... μνημη!!!
    από UNICARS στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-12, 19:57
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-11, 23:25
  5. Μικρο προβλημα με το ξυπνητηρι κινητου
    από nupogodi στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-11, 18:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι