Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15
    Το avatar του χρήστη giannhsitia
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή T-CON Για Samsung

Γεια σας παιδια! ψαχνω μια t-con V320B1-L01-C για μια τηλεορασει που εχω, το προβλημα ειναι οτι γενικα κοκκινιζουν τα αντικειμενα στο βαθος, οχι εντονα αλλα μου αλιωνει την εικονα λιγακι! ψαχνω τωρα να βρω, αλλα οπου βρηκα καλη τιμη οπως στην Αγγλια ειναι out of stock, στο ebay ειναι ολες used Και δεν εχω εμπιστοσυνη γιατι μπορει να εχουν οτιδηποτε προβλημα! ξερει κανεις κανενα μαγαζι να βρω μια αλλα καινουρια? η εχει ακουσει κανεις κανενα τροπο να επισκευαστη αυτη? σκεφτωμαι αναθερμανση, εχω σταθμο αλλα ειναι και ρισκο

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πριν ένα μήνα χρειάστηκα μια τέτοια t-con και την πήρα από εδώ http://aliexpress.com καινούργια μέσα σε δέκα μέρες.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsalik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν ένα μήνα χρειάστηκα μια τέτοια t-con και την πήρα από εδώ http://aliexpress.com καινούργια μέσα σε δέκα μέρες.
    Δεν το ξερω καλα το aliexpress, απο ποιο πολιτη το πηρες?

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Αγοραρα τελικα απο το ebay, used ελπιζω τωρα να ειναι οκ! ελπιζω να κανει γιατι ειναι απο αλλη μαρκα τηλεοραση, απο hitachi, αλλα ειναι το ιδιο Part num. V320B1-L01-C ! εχω αυτη την ανησυχια
    γιατι γιατι η sony CRT ειχαν μια ιδιαιτεροτητα με τα τρανζιστορ ηθελαν μονο αυτο που πουλουσε η sony, εβαζα καποιο ιδιο αλλης εταιρειας και δεν δουλευε η το εκαιγε!!!

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

παιδια ηρθε η T-con αλλα δεν ηταν απο εκει το προβλημα, μαλλον ειναι πανελ! Η βασικα εχει τυχη σε καποιον τετοιο προβλημα! θα κανω μια παρουσιαση του προβληματος, οταν υπαρχει καποια σκουρα επιφανεια, για παραδειγμα βλεπουμε ενα προσωπο στο σημειο που ξεκινανε τα μαλλια ακριβως απο κατω λογικα θα πρεπει να κανει ενα σκιασμα, η τηλεοραση ομως αντι μαυρο δειχνει ενα σκουροκοκκινο, δεν το κανει εντονα ομως! πιο εντονα ειναι οταν βλεπουμε κατι μικρο στο βαθος! εχω δει τηλεορασεις με τετοιο προβλημα αλλα ποιο εντονο και ηταν η t-con, τωρα σε αυτη δεν ξερω, και το προβλημα ειναι ιδιαιτερα στο Mega Που ειναι ενα καναλι που δείχνει πολλες σκουροχρωμες εικονες! γενικα υπαρχει θεμα με μαυρο που στα σημεια που τελιωνει γινετε σκουροκοκκινο
    Εντωμεταξει πουλιεται η T-con V320B1-L01- 50 euro αν ενδιαφερεται καποιο, ειναι μεταχειρισμενη

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giannhsitia Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια ηρθε η T-con αλλα δεν ηταν απο εκει το προβλημα, μαλλον ειναι πανελ! Η βασικα εχει τυχη σε καποιον τετοιο προβλημα! θα κανω μια παρουσιαση του προβληματος, οταν υπαρχει καποια σκουρα επιφανεια, για παραδειγμα βλεπουμε ενα προσωπο στο σημειο που ξεκινανε τα μαλλια ακριβως απο κατω λογικα θα πρεπει να κανει ενα σκιασμα, η τηλεοραση ομως αντι μαυρο δειχνει ενα σκουροκοκκινο, δεν το κανει εντονα ομως! πιο εντονα ειναι οταν βλεπουμε κατι μικρο στο βαθος! εχω δει τηλεορασεις με τετοιο προβλημα αλλα ποιο εντονο και ηταν η t-con, τωρα σε αυτη δεν ξερω, και το προβλημα ειναι ιδιαιτερα στο Mega Που ειναι ενα καναλι που δείχνει πολλες σκουροχρωμες εικονες! γενικα υπαρχει θεμα με μαυρο που στα σημεια που τελιωνει γινετε σκουροκοκκινο
    Εντωμεταξει πουλιεται η T-con V320B1-L01- 50 euro αν ενδιαφερεται καποιο, ειναι μεταχειρισμενη
    υπαρχει ακομα η T-con V320B1-L01;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bilaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει ακομα η T-con V320B1-L01;
    τι προβλημα σου κανει?

Το avatar του χρήστη fotisp2
    Μέλος
    Όνομα
    Φώτης
    Περιοχή
    Μεσσηνία

Προεπιλογή

Απο τασεις εισαι ok;Ανεβασε καμια φωτο αν ειναι ευκολο

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Σητεία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fotisp2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τασεις εισαι ok;Ανεβασε καμια φωτο αν ειναι ευκολο
    Αυτές η T-con βγάζουν 2 ζημίες.. η μια είναι ότι είναι νεκρή και έχει όλες της τροφοδοσίες, που σε μια περίπτωση άλλαξα την 24C που έχει πάνω και έφτιαξε και η άλλη περίπτωση με τα από λίγη ώρα λειτουργίας βγάζεις γραμμές . όλα τα υπόλοιπα σε εικόνα είναι από το πάνελ που βγήκε μια αποτυχία cheimei

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον giannhsitia για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

fotisp2 (19-07-13)

Το avatar του χρήστη fotisp2
    Μέλος
    Όνομα
    Φώτης
    Περιοχή
    Μεσσηνία

Προεπιλογή

Εχω την ιδια t-con σε μια LG32LC3R-RZ Η οποια δεν εχει κα8ολου εικονα, κα8αρισα τα flex ,δουλεψε λιγο και μετα παγωμα και δεν ξαναδουλεψε.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. SAMSUNG LE32A436T1D
    από Master Sat στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-11, 10:33
  2. samsung
    από akisssssssss στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-11, 23:45
  3. samsung
    από dinaras στο forum Τηλεόραση