-
le27t51b x
Καλησπέρα σε όλους.μου έδωσε ένας φίλος προχτές αυτή την τηλεόραση λέγοντας μου ότι δεν δουλευει καθόλου.όντως βάζοντας την πρίζα ανέβει το κόκκινο led στο στρογγυλό κουμπί,που και που κάνει αναβοσβηματα αλλά κατά τα αλλά νεκρά.της έβαλα PlayStation DVD,ψηφιακό δεκτή και τίποτα.παρατήρησα όμως όταν έβαλα την πρίζα ένα ανεπαίσθητο αναβοσβησιμο του φωτισμού και για 2 δευτερα μου έβγαλε πάνω αριστερά video scart 2 τι οποίο μετά χάθηκε και οθονη μαύρη.εδώ και κάτι χρόνια επισκευαζω πλακέτες εγκεφάλους και χειριστήρια από λεωφορεία και έτσι είπα να την ανοίξω.όταν πήγαινα σχολή δεν ειχαν κυκλοφορησει οι lcd ακόμα.και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία μέχρι τώρα.λοιπόν βλέπω 4 πλακετες,στη μέση τροφοδοτικό ,αριστερά inveter,δεξιά μια με ήχο εισόδους και εξόδους βίντεο και πάνω μια πλακέτα με 4 καλωδιοταινιες που πάνε στο οπανελ.από τροφοδοτικό όσες τάσεις γράφει στις καλωδιοταινιες υπάρχουν όλες.στο inverter δεν έχει κάτι επιλήψιμο.τι άλλο μπορεί να έχει πάθει κάτι;ευχαριστώ για το χρονο σαςι;
-
-
αν ανακατευεσαι με τα ηλεκτρονικα,κανε ελεγχο και αν χρειαστει αντικατεστησε τους πυκνωτες του τροφοδοτικου,για πρωτη δοση.
εχει τυχει σε μενα να φταιει ενας πυκνωτης,ο οποιος φαινοταν σαν καινουργιος!
Παντα με προσοχη φιλε μου,
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης