Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12
    Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή Μονιμως κυλιομενο input

Εχω μια τηλεοραση Samsung le32b530p7w.Εχθες στα καλα καθουμενα ξεκινησε να παρουσιαζει το εξης προβλημα.Εκει που εδειχνε ενα καναλι, αλλαζε απο μονη της τα input.Πηγαινε απο το TV, στο HDMI, στο PC κοκ.Ενιοτε καθοταν εκει που το εβαζες για μερικα λεπτα.Μετα απο καποια στιγμη σταματησε να δεχεται εντολες και απο το τηλεκοντρολ και το εκανε συνεχομενα.Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει;Ευχαριστω πολυ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τσέκαρε τα buttons στο πληκτρολόγιο πάνω στην τηλεόραση. Εκεί είναι πολύ πιθανών το πρόβλημα.

Το avatar του χρήστη johnkou
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Αλλαγη ολη η πλακετα πληκτρολογιου εφτιαξα πριν λιγες μερες τηλεοραση με την ιδια βλαβη.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Να σε ενημερώσω ότι τέτοιου τύπου button μπορείς να βρεις στο εμπόριο. Οπότε είτε αλλάζεις την πλακέτα ολόκληρη,όπως λέει και ο Γιάννης ( johnkou ) ,ή αλλάζεις μόνο τα buttons ( το έχω κάνει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,η τηλεόραση λειτουργεί άψογα για περίπου 2 χρόνια ).

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Αυτο σκεφτηκα, βεβαια ετσι οπως το ειπε ο Γιαννης πιο πανω καταλαβα οτι εννοιει πως αρπαζει κανενα ολοκληρωμενο της πλακετας...Αν ειναι μονο τα μπουτον, θα ψαξω να βρω η στην χειροτερη τα ξηλωνω τελειως ετσι κι αλλιως οτι κανουμε απο το τηλεκοντρολ το κανουμε...
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν θυμάμαι σίγουρα 100% αν έχει κάποιο ολοκληρωμένο πάνω στην πλακέτα των buttons ,αλλά νομίζω πως όχι. Τσέκαρέ το.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Δεν εχει ολοκληρωμενο πανω στην πλακετα αλλα εγω πιστευω οτι αφου το κοστος της πλακετας ειναι μικρο γιατι να παιδευεται να ψαχνει διακοπτακια και δεν ειναι και τοσο ευκολα να αλλαχτουν ειναι smd.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Εβγαλα το πλακετακι, για να δοκιμασω αν ειναι οντως απο αυτο.Το ξαναβαζω, και λειτουργουν ολα χωρις προβλημα παλι.Θα περιμενω να δω τι θα κανει, να σιγουρευτω οτι ειναι απο αυτο.Γιαννη τι κοστολογιο εχει το πλακετακι και απο που το βρισκουμε;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Να υπολογιζεις κανα 20 αρικο πιστευω λιανικη.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Επειδή ζούμε σε περίοδο οικονομικής δυσχέρειας να σημειώσω ότι,τα buttons έχουν κόστος κάτι λιγότερο από 1 ευρώ / τεμάχιο και αν το ψάξεις λίγο θα βρεις και πολύ φθηνότερα ( και στην Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό).
    Μερικά παραδείγματα ( αν θυμάμαι καλά, τα buttons πρέπει να είναι τέτοιου τύπου):

http://www.tinyosshop.com/index.php?...product_id=125

http://www.ebay.com/itm/20-PCS-Mini-...-/220914473366

http://www.ebay.ie/sch/i.html?_nkw=smd+push+button

http://www.robotstore.gr/mini-push-b...ch-smd-el.html

http://www.futurehotel.gr/index.php?...a9412be9784fdb

Όποια από τις δύο λύσεις και να επιλέξεις ( ολόκληρη πλακέτα ή μόνο τα buttons), η τηλεόραση θα επισκευαστεί.
    Οπότε,εσύ αποφάσισε πια λύση κάνει για σένα , ανάλογα με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις ,το κατά πόσο σου είναι εύκολο να τα ξεκολλήσεις / κολλήσεις κ.ο.κ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 02-12-12 στις 18:54

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία