Χαιρετώ την παρέα του site.Έχω ένα πρόβλημα με τη τηλεόραση που αναφέρω στο τίτλο.
Το τελευταίο 9μηνο-10μηνο μου εμφανίζει την εικόνα που βλέπετε στα συνημμένα αρχεία όταν ζεσταθεί.
Να αναφέρω οτι την έχω συνδεδεμένη με δορυφορικό δέκτη ελλ. συνδρομητικού πακέτου.
Συγκεκριμένα, ενώ ανοίγει και δείχνει κανονικά εικόνα σε κάποια στιγμή αρχίζει το τρεμούλιασμα και καταλήγουμε στο αποτέλεσμα των εικόνων,
οπου πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω.
Αρχικά πίστεψα πως η τηλεόραση επειδή δέχεται σήμα υψηλότερης ποιότητας από τον hd δέκτη και είναι κατασκευασμένη για χαμηλότερης ποιότητας σήμα έβαλα τη ρύθμιση του δέκτη σε ανάλυση 576i αφού δεν έχει χαμηλότερη ρύθμιση.
Επίσης να αναφέρω οτι έχω γυρίσει τη ψηφιακή ρύθμιση από Pixel Plus σε 100Hz.
Τις τελευταίες μέρες έκανα ένα παράδοξο πείραμα βάζοντας έναν ανεμιστήρα δίπλα στη τηλεόραση για να μη θερμαίνονται τόσο πολύ τα εσωτερικά της και είδα κάποια βελτίωση.Αν δοκιμάσω να το γυρίσω σε Pixel Plus χαλάει αμέσως η εικόνα.
Δεδομένου ότι δεν έχω γνώσεις ηλεκτρονικού,αλλά θεωρώ μεγάλο κρίμα να πετάξω μια τηλεόραση που λειτουργούσε απροβλημάτιστα για 9 χρόνια, θα ήθελα να μου πείτε αν κατα τη γνώμη σας η ζημιά είναι επισκευάσιμη σε normal κόστος ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.