Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11
    Το avatar του χρήστη kavala26
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΑΘΗΣ
    Περιοχή
    ΣΕΡΡΕΣ

Προεπιλογή Λαμπάτος για πέταμα???

Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο ενισχυτη μου τον χάρισαν πριν μερικά χρόνια! Έπαιξε καμιά ώρα με γλυκό ήχο και αρκετό βόμβο στο ηχείο! Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να γίνει συντήρηση! ξέρει κανένας αυτή τη μάρκα? Δουλεύει με 4 ecc83 και 4 6v6! Βασικά με ενδιαφέρει αν έχεις κανένας κάποιο σχέδιο με τέτοιες λυχνίες για να κάνω μετατροπή και να χρησιμοποιήσω τους υπάρχον μετασχηματιστές! Ευχαριστώ!

DSC01370_resize.jpg

DSC01371_resize.JPG

DSC01372_resize.jpg

DSC01373_resize.jpg

DSC01374_resize.jpg

Το avatar του χρήστη classic
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Καρδιτσα

Προεπιλογή

Φιλε αυτα τα μηχανηματα αξιζει σιγουρα να τα συντηρησεις.
    Δεν χρειαζεται να αλλαξεις σχεδιο, φτιαξε τη βλαβη του και εισαι ενταξει. Για να εχει βομβο σημαινει κακη τροφοδοσια οποτε ξεκινα αλλαζοντας τους ηλεκτρολυτικους στην τροφοδοσια. Γενικα κρινεται σκοπιμο να γινει αντικατασταση ολων των πυκνωτων.

Το avatar του χρήστη NOE
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό, γιαυτό σίγουρα μερικοί απο τους πυκνωτές δέν θα είναι στη καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα σου έλεγα να αλλάξεις όλους του πυκνωτές με καινούριους, καλής σχετικά ποιότητας. Αν μετά από αυτό εξακολουθεί να μήν παίζει καλά τότε ίσως έχει πεσμένες λάμπες. Αν αλλάξεις λάμπες θα πρέπει να είναι ματσαρισμένες (αυτές που είναι σε push pull).

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου: Όχι, δεν την ξέρω αυτή τη μάρκα, αλλα σε παροτρίνω να τον επισκευάσεις. Αν παρόλα αυτά απόφασίσεις να τον πετάξεις τότε μήν το κάνεις, σίγουρα εδώ υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν να τον υοθετήσουν και να τον επισκευάσουν (μεταξύ αυτών είμαι και γώ. )

καληνύχτα και καλή επισκευή. Δημήτρης,

Το avatar του χρήστη badsak
    Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    SERRES

Προεπιλογή

Αξιζει να ασχοληθεις!! Αλλα προσοχη στις τασεις γιατι αυτοι οι ενισχυτες κρηβουν Δρακους αν δεν γνωριζεις απο λυχνιες!!!!
    Τωρα το να τον διαλυσεις για να κανεις καποιο αλλο κυκλωμα νομιζω οτι ειναι αμαρτια!!!!
    Αν ειναι να τον πεταξεις οπως ειπες να μας πεις που να παμε να τον παρουμε μαζι με τον Παναγιωτη τον phat!!!!
    Greek AM test broadcast portal
    www.anodos.tk
    http://anodos.freeforums.org

Το avatar του χρήστη kavala26
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΑΘΗΣ
    Περιοχή
    ΣΕΡΡΕΣ

Προεπιλογή

Θέλω να τον επισκευάσω αλλά ζήτησα σχέδιο για μετατροπή γιατί είναι μονοφονικός!Κρίμα τόσες λυχνίες και να έχω μονοφωνικό ήχο!!Πάντος αν είναι να τον πετάξω θα πάει στον κάδο μεραρχίας απένατι απο την παλιά ρωξάνι!!!!!!Αυτο για το badsak και το phat!!!!!!!!

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Αγαπητε πεταξε το, δεν κανει τιποτε, ειναι αχρηστο
    (μονο πες μου ποτε για να περιμενω απο κατω)

Για να γινουμε λιγο σοβαροι, κι εγω εκτιμω οτι με μια σειρα πυκνωτες θα στρωσει.Τωρα το που θα τους βρεις, ειναι αλλο θεμα, γιατι εδω στην ομορφη πολη μας τοσο μεγαλες αντοχες σε πυκνωτες σπανια θα βρεις...

Κατοπιν μπορεις πολυ ανετα, να του βαλεις ενα μονο ηχειο, που χαλασε το ταιρι του πχ, και να του βαλεις να παιζει παλιες μονοφωνικες ηχογραφησεις!(αθεραπευτα ρομαντικος...)
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kavala26 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να τον επισκευάσω αλλά ζήτησα σχέδιο για μετατροπή γιατί είναι μονοφονικός!Κρίμα τόσες λυχνίες και να έχω μονοφωνικό ήχο!!Πάντος αν είναι να τον πετάξω θα πάει στον κάδο μεραρχίας απένατι απο την παλιά ρωξάνι!!!!!!Αυτο για το badsak και το phat!!!!!!!!
    μα φυσικά και ειναι μονοφωνικός !
    πρόκειται για ένα ενισχυτή μικροφωνικής όπως φαίνεται απο την φώτο

αν τον φτιάξεις να τον κρατήσεις ως έχει.

Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kavala26 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ
    Σέρρας είσαι? Δηλαδή ~110Ευρώ δρόμος... όχι άσχημα! Ανεβαίνω & γιά καφέ σε κάτι φίλους... αν είναι να τον πετάξεις...

Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Η μάρκα AHUJA είναι ινδική και παλιότερα ήταν αρκετά συνηθισμένη σε αθηναϊκούς ιερούς ναούς. Στην οδό Ομήρου στο κέντρο της Νέας Σμύρνης υπάρχουν ακόμη αυτής της μάρκας μεγάφωνα (κόρνες) του Δήμου που χρησιμοποιούνται στις παρελάσεις. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να τον συντηρήσεις.

Το avatar του χρήστη yet!
    Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Γερμανια

Προεπιλογή

Καλα.... Τωρα ξερω Δημητρη γιατι σε λενε Τρελο Επιστημονα!!! Τετοιες ακριβεις πληροφοριες ουτε θα τις φανταζομουν!!! Εγω εψαξα αρκετα για αυτο το μηχανημα αλλα δεν βρηκα σχεδον Τιποτα!! Μπραβο Δημητρη!! Οσο ζω μαθαινω.... Σε ευχαριστω..αλλα και σε θαυμαζω!!! Φιλικα... Χρηστος...
    http://www.Radioyet.de
    Το Ελληνικο Ραδιοφωνο....απο την Γερμανια...!
    Καθε Βραδυ απο 22.00 μεχρι τις 01.00 τα μεσανυχτα....εκτος Σαββατου...!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας