-
Βλαβη σε πλυντηριο πιατων Pitsos DRV4303/06
Καλησπερα σας!
Ειχαμε βαλει το πλυντήριο πιατων να πλυνει.Οταν γυρισαμε σπιτι ειχε τελειώσει το πλυσιμο και αναβοσβηνε η ενδειξη της βρυσης κάνοντας ταυτόχρονα προσπαθεια να τραβηξει μαλλον νερο ενω δεν λειτουργει κανενα κουμπί. Το manual αναφερει οτι χρειάζεται τεχνικη υποστηριξη.Υπαρχει κατι που θα μπορουσαμε να κάνουμε μονοι μας;
Σας ευχαριστώ!
-
-
Για να δεις αν το aquastop κόβει την παροχή νερού, πρέπει να το γείρεις για να δεις αν μαζεύει νερά από κάτω. Αν έχει πρόβλημα διαρροής από τον ταχυθερμοσίφωνα πέτα το στην ανακύκλωση καλύτερα, η επισκευή είναι ασύμφορη.
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΣΕΙς ΠΩΣ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ? αναβοσβηνει η ενδειξη για το βρυσακι και αν το κλεισεις και το ανοιξεις δεν αλλαζει λειτουργια, εκινα η αντλια για το αδειασμα ,σταματα μετα απο λιγο και ξαναξεκινα, εριξα νερο με ποτηρι το αδειασε, το ανοιξα για να δω αν ειναι καθαρο ειναι, αλλα εχει κολλησει εκει και δεν κανει τιποτα, ευχαριστω
-
-
ο πατος ειναι στεγνος;καπου στον πατο εχει ενα φελιζολ που σπρωχνει ενα διακοπτη.μπορει να εχει κολλησει η καει ο διακοπτης.
-
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ?
-
-
Έχω το ίδιο πρόβλημα άμα το αφήσω και κρυώσει και ξεκινήσω πάλι το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά η αντλία και όλο το πρόγραμμα μέχρι το τελευταίο μάζεμα των νερών που βγάζει την βρυσούλα. Καθάρισα τα φίλτρα παρόλο που ήταν οκ γύρισα και με το δάχτυλο την αντλία όλα τέλεια. Έβαλα ένα καθαριστικό,,finish δούλεψε 2 φορές και μετά πάλι το ίδιο. Σαν να παθαίνει κάτι όταν ζεσταίνεται! Έλεγα να αλλάξω αντλια αλλά μου είπαν ότι παίζει να είναι και πλακέτα. Καμμια ιδεα;;;ευχαριστώ πολύ!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης