2 Συνημμένο(α)
ενισχυτης ηχειων υπολογιστη
λοιπον παιδια εχω αυτον τον ενισχυτακο για τα ηχεια του υπολογιστη μου 4-1 . (ολα μαζι πακετο )
εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια οταν παιζουν πολυ δυνατα για λιγη ωρα τοτε ο ενυσχητης τα παιζει κοβετε ο ηχος η πευτει η ποιοτητα του πολυ χαλια .
α και οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης τοτε ακουγεται ενα συνεχες βουητο . αυτο προφανος οφειλεται σε καποιον πυκνωτη ?
τα φωτα σας σας παρακαλω αμα μπορω να αντικαταστησω τπτ για να μην εχει αυτο το ενοχλητικο βουητο .
Re: ενισχυτης ηχειων υπολογιστη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από KarlBarks
εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια οταν παιζουν πολυ δυνατα για λιγη ωρα τοτε ο ενυσχητης τα παιζει κοβετε ο ηχος η πευτει η ποιοτητα του πολυ χαλια .
Επειδή τα audio module (ενισχυτής με IC) αυτού του τύπου, έχουν προστασίες κατα της υπερθέρμανσης, με αποτέλεσμα μόλις ζεσταθούν να "κόβουν". Είμαι λοιπόν 99% σίγουρος ότι όταν συμβαίνει αυτό ... ζεματάει το module, και αν του βάλεις μια μεγαλύτερη ψύκτρα ή κάποιο FAN με μικρή κατανάλωση (για να μην επιβαρύνεις την τροφοδοσία του ενισχυτή), από υπολογιστή, και το τροφοδοτήσεις μέ τουλάχιστον 9 βόλτ και άνω, έχεις λύσει το πρόβλημα.:wink:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από KarlBarks
α και οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης τοτε ακουγεται ενα συνεχες βουητο
Μπορεί να είναι θέμα γειώσεων της κάρτας ήχου του υπολογιστή. Κάνε το εξής, βγάλε με κλειστό τον υπολογιστή, και αναμμένα τα ηχεία, τα βύσματα που μπαίνουν στην κάρτα ήχου, σταματάει ο βόμβος :?: , αν ναί μην πειράξεις τίποτα (απο πυκνωτές και τέτοια), παρα μόνο την ψύκτρα που είπαμε παραπάνω.