Γενικά, όχι.
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο ψυγείο μου (P1 KCL4400) άλλαξα και εγώ το πυκνωτή 470μF 16V και όλα δουλεύουν ρολόϊ για δεύτερη μέρα σήμερα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο "howtofixit.gr" και σε όλους εδώ που συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια! Τα κεφτεδάκια στο ψυγείο σώθηκαν στο παρά τσάκ και τα ευρουδάκια που με τόσο κόπο κερδίθηκαν παρέμειναν στη τσέπη μου! Όσο για τη βραχυβιότητα των ηλεκτρικών συσκευών στις μέρες μας είναι δυστυχώς γεγονός!
Μόλις σήμερα το πρωί και το δικό μου ψυγείο λειτουργεί και πάλι απροβλημάτιστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις όποιες οδηγίες.
Παιδια και εγω το ιδιο προβλημα σε πιτσος. Δεν μπορω ομως να βγαλω το καπακι της πισω απο το οποιο υπαρχει η πλακετα. Υπάρχουν 4 κλιπσακια απο την κατω μερια τα οποια ξεκουμπωσ αλλα αυτα της πανω πλευρας δε μπορω με με τιποτα. παρακαλω μια βοηθεια πριν καλεσω τεχνικο και με μαδησει με την αλλαγη πλακετας. Ευχαριστω
Οκ παιδια καταφερα και εβγαλα την πλακετα. Πρωι πρωι αυριο παω τεχνικο για αλαγη πυκνωτων.
Καλησπερα παιδια, εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με ενα Πιτσος 4400Α, διαβασα τα προηγουμενα σχολια και εχω μια ερωτηση. Μιλησα με ενα γνωστο και μου ειπε οτι για τους 2 πυκνωτες που συζηταμε αντι για 16v και 25v να βαλω 63v (θα αντεχουν παραπανω), ποια ειναι η γνωμη σας;
Το πρόβλημα είναι η κακή ποιότητα αυτών των πυκνωτών και όχι το ότι έπρεπε να είναι 63V. Άλλωστε αυτοί των 63V θα έχουν πολύ μεγαλύτερο μέγεθος οπότε απλά μπορεί να μην ταιριάζουν στην πλακέτα, από ηλεκτρική άποψη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστω για την ενημερωση...
Μολις αλλαξα τους πυκνωτες, τελικα οντως οι 63v ηταν μεγαλοι (μπορει και να χωραγαν αλλα δεν το προσπαθησα), αλλα επειδη στο καταστημα που πηγα δεν ειχαν τα volts που ηθελα μου εδωσε 35v και για τους 2. Το εβαλα μπροστα μολις τωρα, προς το παρον δουλευει κανονικα, ελπιζω να λυθηκε το προβλημα. Ευχαριστω!!!