το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανονικη ενταση
Printable View
το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανονικη ενταση
σημερα ελεγξα τα καλωδια και το καθαρισα αλλα και παλι το ιδιο
αυτο που παρατηρησα οτι αν παει τερμα η ενταση πεφτει η φωτεινοτητα απο τα λαμπακια που δειχνει ο επιλογεας
τι κανουμε
το οτι πεφτει η φωτεινοτητα δεν ειναι πρβλημα απλα ο ενισχυτης τραβαει αρκετο ρευμα και γονατζει το τροφοδοτικο που ειναι τις πλακας ασε που ολοι οι πυκνωτες θα ειναι για πεταμα μετα απο τοσα χρονια και οταν λεω ολοι το εννοω
απο εκει περα για τον ηχο μετρα την συνεχεια ολων των καλωδιων απο ακρη σε ακρη μηπως υπαρχει διακοπη καπου και δεν φαινεται
κοιτα οπου εχεις κανει κολλησεις μηπως εχεις κανει καποιο βραχυκυκλωμα η εμεινε κατι ακολλητο
ισως απλα το pot τα εχει παιξει τελειως τοτε πας για αλλαγη πως το καθαρισες ;
ισως το προβλημα ειναι απο τους πυκνωτες ειναι αρκετα παλιο το μηχανημα και να θελεις την γνωμη μου δεν αξιζει και πολλα μαλλο κακο μηχανημα θα το ελεγα
τι μπορω να κανω;
μπορω να σου το στειλω;
στειλε μου ενα πμ λιγο
φιλε δεν αναλαμβανω κατι τετοιο δεν εχω καταστημα ουτε τον χρονο για να το φτιαξω οτι θελεις απο εδω ευχαριστως αλλα για το φτιαξεις οπως σου εχω ξαναπει πρεπει να του βαλεις και χερι να κανεις κατι απο οσα σου ειπα αλλιως θα πρεπει να το πας σε καποιο τεχνικο στην περιοχη σου
οκ εχω την διαθεση πες μου τι να κανω;
αν γινεται λεπτομερης ωστε να αποφυγω κανα λαθος
μα στα εχω πει
πρεπει να δεις τι εχεις κανει εκει που μαζεψες τα καλωδια αφου το μηχανημα μετα την επισκευη του επιλογεα επαιζε οκ τοτε οταν εβαλες δεματικα η οτι αλλο εκανες δημιουργησες το προβλημα εκει πρεπει να ψαξεις οπως σου ειπα κομμενα καλωδια κακες η ψυχρες κολλησεις
ψαξε με πολυμετρο την συνεχεια των καλωδιων απο ακρη σε ακρη δηλαδη να υπαρχει συνεχεια απο την κολλησει τις μιας πλακετας μεχρι την αλλη αλλαξε και pot φτηνο ειναι ισως δεν παιρνει καθαρισμα το μηχανημα ειναι τουλαχιστον 20 ετων και βαλε οποτε τα περισσοτερα εκει μεσα τα εχουν παιξει με πρωτα απο ολα pot και πυκνωτες
αν δεν κανεις αυτα τοτε δεν γινεται να προχωρησουμε
και κατι ακομα το μηχανημα πριν να εχει θεμα με τον επιλογεα το ειχες εσυ και επαιζε απο τοτε που το αγορασες ; η τωρα το απεκτησες
αυτος ειναι του πατερα μου απο τοτε που ηταν φανταρος και γιαυτο θελω να το φτιαξω συναισθηματικους λογους
πριν επαιζε μια χαρα
οποτε ελγχω καλωδια και κολλησεις
η λαμπα αν καεικαι βαλεις πολυμετρο θα κανει μπιπ η οχι;
για τα λαμπακια απλα θα τα αλλαξεις καιγονται δεν χρειαζεται να τα μετρησεις για την ωρα φτιαξε το θεμα του ηχου
ειπαμε ελενχο απο ακρη σε ακρη απο την κολληση τις μια πλακετας εως την κολληση τις αλλης δεν και περνα τις κολλησεις του pot
οταν το καθαρισες το εβγαλες και εριξες υγρο η εκανες κατι αλλο εβαλες με λαδι για pot ;
οταν το καθαρησα ελιξα υγρο με σα ωπως ηταν εννοειτε οτι ηταν εξω απο το κουτι η πλακετα