Η μηχανή σου πράγματι είναι κανόνι, αλλά για τι όργανο αμφιβάλω.
Αν σε κυνηγάει η γυναίκα σου άστα για αύριο
Η R1 πόσο είναι . Όργανο στις διόδους κάνεις όλους τους συνδιασμούς και μετά με ακρoδέκτες ανάποδα(για τρανζ)
Printable View
Η μηχανή σου πράγματι είναι κανόνι, αλλά για τι όργανο αμφιβάλω.
Αν σε κυνηγάει η γυναίκα σου άστα για αύριο
Η R1 πόσο είναι . Όργανο στις διόδους κάνεις όλους τους συνδιασμούς και μετά με ακρoδέκτες ανάποδα(για τρανζ)
Εαν λες για το πολυμετρο, την αντισταση την μετρησα με 2 οργανα ειναι αυτα εδω.Δεν ειμαι παντρεμενος εχω ολη την νυχτα μπροστα μου, πιτσιρικας ειμαι :wiink:
Η R1 με ονομαστικη 390Ω μου δινει 384Ω, αποδεκτο.
Οσο για το τραντζιστορ, με τον αρνητικο ακροδεκτη στο αριστερα ποδαρακι, δεν παιρνω τιποτε στα αλλα δυο.Οταν βαλω τον θετικο ακροδεκτη στο αριστερο ποδαρακι, παιρνω ενδειξεις και στα αλλα δυο.
http://img696.imageshack.us/img696/4694/p1000976m.jpg
μέτρα το μεσαίο με το δεξί
περίπου τι τιμές είδες?
Με τον αρνητικο στο αριστερα το εκανα ηδη, δεν παιρνω τιμες σε κανενα απο τα αλλα δυο.
Με τον θετικο στο αριστερα και τον αρνητικο στο δεξια, παιρνω 902Ω
Με τον θετικο στο αριστερα και τον αρνητικο στο μεσαιο, παιρνω 890Ω
Με τον θετικο στο μεσαιο και τον αρνητικο στο δεξια, δεν παιρνω τιμη.
Με τον θετικο στο μεσαιο και τον αρνητικο στο αριστερα, παλι δεν παιρνω τιμη.
Με τον αρνητικο στο μεσαιο και τον θετικο στο δεξια, παει να δειξει κατι αλλα σε msec το γυρναει σε μοναδα.
Μέτρα και το πηνίο με τη δίοδο του φακού.
Το κίτρινο που λέγαμε είσαι σίγουρος ότι δεν είναι χρυσό ή ασημί?
Ναι με τιποτα δεν ειναι, νομιζω οτι φαινεται καθαρα και στις φωτο που εχω σηκωσει.
Το πηνιο του φακου μετραει 4.2Ω και στα 2 οργανα.
Η δίοδος??
Εκεί που κόλλησες ήταν αντ. 1,8ΚΩ (μάλλον ξανακόλησε την), το άλλο τι ήταν
Η διοδος μου δινει τζιτζικι και απο τις 2 μεριες της, ειναι λογικο; Και με την μετρηση για διοδους το εβαλα, το ιδιο μου κανει.Πρεπει να μετρησω κατι αλλο πανω της;(γνωριζω οτι 1=απειρο=καθολου μετρηση)
Στην αντισταση καπου μπερδευεσαι, αυτη που λεω ειναι στην πισω μερια, ειναι καφε-μαυρο-κιτρινο-χρυσο αρα 100kΩ στην πισω μερια και οχι η καφε-γκρι-κοκκινο-χρυσο αρα 1.8kΩ που ειναι στην μπροστα μερια.
Οριστε η διοδος.
http://img51.imageshack.us/img51/3108/p1000977q.jpg