πως λεγεται?
Printable View
πως λεγεται?
επισης τι αλλα ολοκληρωμενα εχει πάνω η πλακέτα? μηπως τον ειχες τσιτωμενο τον ενισχυτη και κάηκε?
LM4731ΤΑ θέλω να μου πεις πως να τσεκάρω αν φτάει το τροφοδοτικό και πως να το μετρήσω?αν θες τραβάω και καμια φωτό να το δεις
αν μπορουσες να φτιαξεις αυτο το κυκλωμα με ενα απο τα αλλα LM4731ΤΑ που εχεις θα ξεραμε αν δουλευουν η οχι .Συνημμένο Αρχείο 30979
βαλε και αλλες φωτογραφιες γιατι καπου βλεπω σαν να εχει καει ενα σημειο στην πλακετα και θα σου πω τι να μετρησεις.....
μηπως αρχικα ειχε το LM1876? επισης μετρα την ταση στα ακρα του πυκνωτη που εχεις βαλει με καλωδια και την ταση στα ακρα του αλλου μεγαλου πυκνωτη. επισης υπαρχουν 2 ζενερ 15V δίπλα (15V VD106,15V VD107) .για μετρα εκει να δεις υπαρχουν τα +-15volt ?και μύρισε σε εκεινο το σημειο αν μυριζει καμενο.....
ναι όντως εκείνα τα zener τα έχω δει k εγώ αλλα δεν μυρίζει απoλυτος τίποτα θα τα μετρήσω σε λίγο k θα σου πω την κλίμακα στα ohm ε?
λοιπόν η μια δίοδος ανεβαίνει στα 21.44 και αυτόματα κατεβαίνει στα 973 η άλλη σταθερά στα 4.35Συνημμένο Αρχείο 30987Συνημμένο Αρχείο 30989Συνημμένο Αρχείο 30990
θελω να δεις αν εχουν ταση πανω τους.δωσε τροφοδοσια στον ενισχυτη και μετρα πτωση τασησ σε καθε ζενερ