-
Είναι εύκολο να δοκιμάσεις άλλη μια φορά με το άλλο τροφοδοτικό ; Κάτι μου λέει πως κάτι σου έχει ξεφύγει.Δεν γίνεται με το άλλο τροφοδοτικό να λειτουργεί κανονικά και με το δικό σου ,βγάζοντας τα +15v(21v μετράς) και τα 5,1v,να μην λειτουργεί.Έχεις κάποιο εξωτερικό τροφοδοτικό, πχ εργαστηριακό ρυθμιζόμενο, ή κάποιο άλλο που να βγάζει 15v /2-3Α τουλάχιστον;Μπορείς να δώσεις από το εξ. τροφοδοτικό τάση 15v, έχοντας βέβαια απομονώσει πρώτα τα 15v( μόνο τα 15v) από το τροφοδοτικό της συσκευής,και να δοκιμάσεις αν θα λειτουργήσει.
-
κοιτα απο οτι καταλαβα καποιο εξαρτημα δεν κατεβαζει αυτην την ταση, δυστιχως την αλλη οθονη δεν μπορω να την ξανα παρω παλι λογω οτι δεν ηταν δικια μου. δεν πειραζει. παντως σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με την περιπτωση μου :)
-
Φίλε tasoskio να 'σαι καλά,αλλά νομίζω ο καθένας μέσα στο forum αυτό ,θα βοηθούσε κάποιον άλλο φίλο, αν ήξερε να του πεί κάποια παραπάνω πράγματα ,βάση γνώσεων,εμπειρίας κ.λ.π. και γενικά νομίζω έτσι γίνεται. :ok:
Τώρα στα ''δικά μας''. Όπως λέω και σε προηγούμενο ποστ ,η τάση αυτή δεν είναι σταθεροποιήμένη και μπορεί να την μετράς 21v σωστά επειδή δεν έχει φορτίο ( η συσκευή δεν λειτουργεί) .Όταν η συσκευή λειτουργήσει ,άρα θα υπάρξει φορτίο στην τάση αυτή ,τότε θα κατέβει λογικά γύρω στα 15V.
Εξωτερικό τροφοδοτικό δεν μου απάντησες έχεις;
-
δυστιχως δεν εχω εξωτερικο τροφοδοτικο.
μαλλον ετσι πρεπει να ειναι οταν φορτωθουνε πανω οι λαμπες μαλλον θα πεφτει η ταση. εκανα βλακεια που δεν εκανα τις μετρησεις στην οθονη ( που δουλευε) . αναρωτιεμαι στα παρακατω θα επρεπε να ειχα καποιες τασεις?
7)A-DIM ---> 0
10)LED ----> 0VOLT
11) KEY 1 ---> 0 VOLT
12) KEY 2 ----> 0 VOLT
-
Λογικά κάτι πρέπει να σου δείχνει και σε αυτά τα Pin.Κάνε μέτρηση και στις δύο φίσες (CN201 και CN202 στο τροφοδοτικό) που αναφέρουν αυτές τις ενδείξεις (KEY1 ,KEY2 ,LED , A-DIM ).Εννοήτε ότι έχεις βάλει κανονικά στη θέση τους όλες τις φίσες ,αρσενικές με θυληκές, από όλες τις πλακέτες για τις μετρήσεις.(Νομίζω βέβαια ότι πρέπει να το έχεις κάνει ήδη αυτό για να δοκιμάσεις αν λειτουργεί η συσκευή μετά από την αλλαγή των πυκνωτών ).
-
τα εχω μετρησει και μετα την αλλαγη ολων των πυκνωτων , σε αυτα τα πινς περνω το απολυτο 0
-
τα εχω μετρησει και μετα την αλλαγη ολων των πυκνωτων , σε αυτα τα πινς περνω το απολυτο 0
-
Έχεις συνδεδεμένες και όλες τις φίσες φαντάζομαι.
-
οχι μονο την φυσα τοy vga board και χωρις τισ λαμπες
-
Θα πρέπει να συνδέσεις και την φίσα για το χειριστήριο (CN202).Χωρίς αυτή νομίζω δεν θα ξεκινήσει να λειτουργεί.