-
παιδιά καλησπέρα μιας που έφτιαξα τον ενισχυτή και λειτουργεί ρολοι λέω να αλλάξω και τα ηχεία θα ήθελα να μου πείτε ποια ηχεία είναι κατάλληλα για αυτόν τον ενισχυτή θα προτιμούσα να τα φτιαξω εγώ έχω ξαναφτιάξει ηχεία ξέρω k να κόψω τα ξυλα ktlp απλά θέλω να m πείτε σε τι watt τι woofer θα χρειαστεί κτλπ τα πάντα όλα αναλυτικά!
-
-
Φίλε Makissat δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Τα watt δείχνουν μόνο σε πόση ισχύ αντέχουν τα μεγάφωνα -ηχεία ,δηλαδή μέχρι ποιά ισχύ μπορούν να παίζουν χωρίς να καούν.Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.hlektronika.gr/forum/show...t=thiele+small
-
-
τελικά το ένα κανάλι δεν παίζει πάλι για λίγο έπαιξε μονο ξανά άλλαξα το ολοκληρωμένο πάλι τοποθέτησα καινούριο αλλα και πάλι το ένα κανάλι παίζει πολύ σιγά και ας έχεις το volume στο τέρμα ισα ισα που ακούγεται...τι μπορεί να φταίει?ηλεκτρολυτικούς πάντως δεν άλλαξα καθόλου ακόμα τους παλιούς έχω...μάλλον δεν είναι θεμα ολοκληρωμένου που δεν παίζει το ένα κανάλι κάτι άλλο είναι
-
πιθανων υπαρχει καποιο προβλημα ποιο πριν απο το ολοκληρωμενο και στο τρωει και το καινουργιο για αυτο ενω το εβαλες επαιξε λιγο και μετα παλι εχεις τα ιδια κοιτα και για πυκνωτες αλλα και για αντιστασεις γυρω απο το tda μπορει να εχουν ανοιξη και περναει μεγαλυτερη ταση και το καει μετρα και τασης τροφοδτικου να δεις αν ειναι σωστες αν εχεις βεβαια το σχεδιο ακομα καλυτερα απο εκει και περα σιγουρα το tda μας εχει αποχερετηση απς σιγουρα για αλλο
-
καμια κατασκευή δικια μας εύκολη k απλή γίνετε με αυτό το ολοκληρωμένο??γιατί βλέπω να καίγεται k το επόμενο αν το αλλάξω :) μια κατασκευή ισα ισα να έχει 1-2 εισόδους πχ από το pc και μια άλλη συσκευή και να ακούς από 2 ηχεία στερεοφωνικά :)σαν αυτή τι κατασκευή περίπου http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=59543
-
καλησπέρα μετά από τόσο καιρό είπα να ξανασχοληθώ με αυτόν τον ενισχυτή κοίταξα για τις αντιστάσεις τις άλλαξα όλες σε καινούριες και πάλι εξακολουθεί το πρόβλημα...να φτάει το τροφοδοτικό?πως να το μετρήσω?και ποσα V πρέπει να βγάζει?
-
αρχικα οταν τον πηρες ποιο ολοκληρωμενο ειχε πάνω?
-
αυτό που έχω και τώρα το άλλαξα του έβαλα το ίδιο σε καινούριο dld to LM4731ΤΑ