το είχα κόλληση αλλά μετά το ξεκολλησα για να ανοιξω τον ρελε ,εαν βρω ιδιο ρελε θα τον παω σε ηλεκτρονικο να μου τον κόλληση .
Printable View
τελικά πήγα την πλακέτα σε ηλεκτρονικό και μου κόλλησε τον ρελε τον ίδιο μου είπαν οτι δεν έχει πρόβλημα ο ρελες και η πλακέτα είναι εντάξει
την εβαλα στο πληντηριο αλλα τα ιδια η αντλια δουλευει συνεχεια το γυρισα και αναποδα το πλυντηριο δεν ειδα τιποτα .
μηπως φταιει το aquastop και δινει στην αντλια σημα και δουλευει συνεχεια .
εβλαλα τον διακοπτει που εχει στην πορτα και μπορω να δω μεσα οταν δουλευει ειδα οτι στον κατω εκτοξευτηρα πεταει λιγο νερο αλλα δουλεει συνεχεια η αντλια και αδειαζει το νερο στην αποχετευση αυριο θα ανεβασω ενα βιντεο με τι κανει οταν δουλευει.
Για να δουλευει συνεχεια η αντλια αποχετευσης οι πιο συχνες αιτιες ειναι η πλακετα και το φλοτερ υπερχιλισης που σου ειπα να τσεκαρεις και ειπες οτι ειναι ενταξη.Με πιο τροπο εκανες τον ελεγχο?Οπτικα ή με πολυμετρο?Αν ειναι οντως ενταξη αυτες οι δυο περιπτωσεις τοτε ειναι πονηρη η βλαβη και θα χρειαστει να το δει εμπειρος τεχνικος.Οσο αφορα την πλακετα ο ηλεκτρονικος που την ειδε δεν μπορει να ειναι 100% σηγουρος οτι ειναι καλη για τον λογο οτι καποιες βλαβες εντοπιζονται μονο με την πλακετα πανω στη συσκευη ωστε να μπορουν να γινουν καποιες μετρησεις με ταση.
Στο φλοτερ εχει ενα κοκκινο ποτηρακι,αυτο δεν πρεπει να κουνιεται καθολου οταν περνει νερο.Αν κουνηθει ενεργοποιει την αντλια.Αν παλι ο μικροδιακοπτης που εχει απο πανω με τα 3 καλωδια ειναι καμενος-κολυμενος-βραχυκυκλωμενος τοτε παλι δουλευει η αντλια.
το κοίταξα το φλοτέρ δεν κουνιέται καθόλου ο διακόπτης δεν ενεργοποιεί την αντλία ο διακόπτης είναι οκ το μέτρησα με πολυμετρο για συνεχεία και είναι οκ .
όπως το είχα βάλει και δούλευε και σταμάταγα και το ξεκίναγα κάτι μύριζε καμένο η μυρωδιά ερχόταν απο το καντράν βγάζω την ηλεκτρονική και βλέπω στην άκρη κάτι διόδους λιωμένους και στο καπάκι το άσπρο μουτζούρα όποτε μάλλον η ηλεκτρονική είναι για πέταμα μαζί και πλυντήριοΣυνημμένο Αρχείο 44449Συνημμένο Αρχείο 44450Συνημμένο Αρχείο 44451Συνημμένο Αρχείο 44452.
κατι συνεδεσες λαθος ή πειραξες αισθητηρες με αναμμενο πληντυριο. Πάντως περασαν 230V εκει που δεν επρεπε.