Συνημμένο Αρχείο 44102Συνημμένο Αρχείο 44103Συνημμένο Αρχείο 44104Συνημμένο Αρχείο 44105 εκει στην αντιστασουλα που φαινετε μαυρισμενο δεν ειναι τπτ την ελεγξα και ειναι μια χαρα
Printable View
Συνημμένο Αρχείο 44102Συνημμένο Αρχείο 44103Συνημμένο Αρχείο 44104Συνημμένο Αρχείο 44105 εκει στην αντιστασουλα που φαινετε μαυρισμενο δεν ειναι τπτ την ελεγξα και ειναι μια χαρα
τη τάση εχεις στην βάση τον τρανζίστορ εξόδου ?
φυσικά θα ελέγξεις της διόδους που σου είπε ο Δημήτρης , τώρα τσέκαρε ξανά τα driver να σιγουρευτείς οτι είναι οκ , μετρα τάσεις και σε αυτά για να δεις αν ειναι σωστές , αν και εκει εχεις λάθος τάσεις τσέκαρε το κύκλωμα οδήγησης τον driver , αντιστάσεις πυκνωτές κλπ για βραχυκύκλωμα.
δεν μπορω να βρω τι φταιει...εχω σαλταρει
Φίλε Νίκο ,
Πέτα τα τρανζίστορς μπορεί να έχουν διαρροή και να μην την έχεις πάρει γραμμή
Ευχαριστώ
Πάνος
και κάτι υ μπορεί να σε βοηθήσει στο μέλλον
https://www.amazon.com/Multifunction...3TAPGZA633NGA9
πολλή χρήσιμο εργαλείο
Πηρα και αλλαξα ολα τα τρανζιστορ εξοδου οδηγησης τα παντα οτι τρανζιστορ υπαρχει στην πλακετα αλλαχτηκε.ακομα εχω 50βολτ στην εξοδο....τρελααααααα
Συνημμένο Αρχείο 44616εδω που εχω σημειωσει μια αντισταση οταν πρωτο ανοιξα την πλακετα ηταν ψημενη και την αλλαξα
σιγουρα εχεις προβλημα στα γυρω υλικα και μιλαω για αντιστασεις η και πυκνωτες ,δεν ειναι λυσει να αλλαζεις ολα τα τρανζιστορ κοιτα και για κομμενους χαλκοδιαδρομους στο τυπωμενο