Σε σειρά με τη φάση σου είπα (ώστε αν υπερθερμανθεί να σβήσει), έτσι που τα έβαλες εσύ είτε υπάρχουν είτε όχι, είναι ένα και το αυτό. Αλλά δεν φταίει αυτό που γυρνάει αργά το μοτέρ όπως λες.
Printable View
Σε σειρά με τη φάση σου είπα (ώστε αν υπερθερμανθεί να σβήσει), έτσι που τα έβαλες εσύ είτε υπάρχουν είτε όχι, είναι ένα και το αυτό. Αλλά δεν φταίει αυτό που γυρνάει αργά το μοτέρ όπως λες.
Αν δεν με γελούν τα μάτια μου γράφει πανω 220/380 Δ/Υ οπότε γι αυτό πάει αργά εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα κάτι.
Για ποιο;
Δες λίγο τη φωτο στην πρώτη σελίδα να το σιγουρέψουμε γι'αυτό που είπα παραπάνω.
Ναι, αυτά γράφει το ταμπελάκι, το γιατί πάει αργά δεν κατάλαβα!
ΑΝ κατάλαβα καλα θέλει τα 380 σε αστέρα,αλλιώς θα έγραφε 220/380 Υ/Δ. Μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα.Δεν ξέρω όμως από μοτέρ και δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια συνδεσμολογία
Δεν υπάρχει μοτέρ που να γράφει 220Υ / 380Δ ούτε και είναι δυνατόν να υπάρξει, διότι αν τα πηνία του κινητήρα είναι κατασκευασμένα για x κανονική τάση λειτουργίας, η ονομαστική τάση λειτουργίας του κινητήρα σε Δ θα είναι x, και ταυτόχρονα, αυτόματα, η ονομαστική τάση λειτουργίας του κινητήρα σε Υ θα είναι ρίζα 3 επί x, δηλαδή μεγαλύτερη από ότι αυτή σε Δ.