Φίλε μου τα αισθητήρια τα έχεις ελέγξει στην εξωτερική πλακέτα; ;
Printable View
Φίλε μου τα αισθητήρια τα έχεις ελέγξει στην εξωτερική πλακέτα; ;
Πρώτα από όλα Χρόνια Πολλά.
Δεύτερον,θελω να ζητήσω συγνώμη που αργώ να απαντήσω στις καταχωρήσεις σας...
Τρίτον όσον αφορά τη βλάβη,έφερα ψυκτικό της εταιρείας LG.Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν μέσα από το επίσημο site της εταιρείας.Με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός ,του είπα τι συμβαίνει κ εχθές ήρθε στο σπίτι μου.Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπηκε σπίτι πήγε στον πίνακα του ρεύματος και κοίταξε για ασφάλεια 20A, αλλά πουθενά.Το κλιματιστικό είναι πάνω σε 16Α ασφάλεια,με 3,5mm καλώδια.Μου εξήγησε ότι η ασφάλεια είναι οριακή για 18άρι κλιματιστικό, με αποτέλεσμα όταν ζητάει ο κομπρέσορας το κάτι παραπάνω σε Αmper και δεν το παίρνει λογω περιορισμού της ασφάλειας ,η εσξωτερική μονάδα δίνει εντολή για σβήσιμο,για να μη πάθει ζημιά.Σε αυτό συμβάλουν δυο πράγματα (μου εξήγησε),τα οριακά Amper της ασφάλειας και ο πολυκαιρισμός της στις επαφές της.Για αυτό μου το έκανε μετά από 5 χρόνια μου είπε.Μου είπε ότι είναι σίγουρος 99% για αυτό και του έχει ξανατύχει άλλες δυο φορές σε 18άρι και 24άρι κλιματιστικό αντίστοιχα της ίδιας εταιρείας.Να σημειώσω ότι το κλιματιστικό το είχα ανοιχτό πριν έρθει για καμιά ώρα κ λειτουργούσε κανονικότατα
Εν αναμονή λοιπόν,αλλαγή αφάλειας και θα το δω στις πολλές ζέστες...
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους σας για τη βοήθεια στο συγκεκριμένο νήμα αλλά και μέσω pm.
Φιλικά,
Παναγιώτης
Κυκλοφορούν καλώδια 3.5mm2; Από πότε οι ασφάλειες περιορίζουν το ρεύμα στην τιμή που γράφουν πάνω τους; Όταν δουλεύει το μηχάνημα πόσο ζεστή γίνεται η ασφάλεια; Πόσο ρεύμα γράφει στο ταμπελάκι του ότι τραβάει;
Τυπικές δικαιολογίες. Όλα τα άλλα φταίνε εκτός από το μηχάνημα που σου πούλησαν...
Έτσι φαίνεται!
χαχαχαχα... εξουσιοδοτημενο service ειναι τωρα αυτος?
εμενα για θερμιστορ (της εξωτερικης μοναδας) μου κανει η ολη ιστορια
εαν βεβαια ολες οι υπολοιπες μετρησεις εχουν γινει σωστα...
Ο πυκνωτής είναι 6 μf/450V.
Δεν ξέρω εάν κατάλαβα κάτι λάθος από αυτά που μου είπε,μπορεί να μη τα διατύπωσα σωστά...Αλλά αναρωτιέμαι ,την εταιρεία δεν θα την σύμφερε να έρθει ο τεχνικός της και να πει λόγου χάρη ότι η βλάβη είναι σε πλακέτα?Θα είχε έσοδα από τα ανταλακτικά που θα πουλούσε για τυχών βλάβες...
Όσον αφορά το καλώδιο της εγκατάστασης είναι 3x3,5 (μπορεί να μη το έγραψα εγώ σωστά).
Μακάρι να έχετε όλοι άδικο κ να ξεμπλέξω με μια ασφάλεια (με την καλή την έννοια το λέω).Αλλιώς θα έχω ακόμη τρεχάματα από τι φαίνεται με αυτά που μου λέτε.
Φίλε μου πρέπει να δεις το κόκκινο led στην εξωτερική πλακέτα την ώρα που κάνει το πρόβλημα και να δεις πόσα blinking κάνει .Πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι κάποιος κομμένος δρόμος στην εξωτερική πλακέτα! !!!!