-
αδελφε τους εβαλες κιολας !!!!
μπραβο σου, εγω μολις μπηκα και θα το κανω αμεσως μετα. εγω τους πικνωτες τους πηρα 0,30€ το εναν απο το κατουμα στο κεντρο !!!
ας πανε ολα καλα και με εμενα και δεν πηραζει που πληρωσα παραπανω :001_tt2:
Πες μου κατι, τους πυκνωτές τους εβαλες με συγκεκριμενη φορά, κοιταξες δηλαδη το + και το -. σωστα ?
-
θα τους τοποθετήσεις όπως ήτανε οι παλιοί ΠΡΟΣΟΧΗ έχουν πολικότητα αν δεν έχεις βάλει σημάδια πριν τους ξηλώσεις , μην προχωρήσεις
-
ευτυχως ειχα βγαλει σχετικη φωτο πριν τους ξεκωλησω. μου εκανε και εντυπωση οτι οι καινούριοι ειχαν διαφορετικο μηκος στο ποδαρακι + και - οποτε και ρωτησα τον πωλητη και μου εξηγησε. ειδα και μετα στην πλακετα που ειχε + και -. το εχω και δουλευει 15 λεπτα τωρα. το alarm ειναι αναμένω λογο του οτι δεν εχει πιασει ακομα την θερμακρασια που ειναι ρυθμισμένο ?
-
συνήθως όταν ανέβη η θερμοκρασία στον καταψύκτη πάνω από -16 ΟC - 15 ΟC από όσο ξέρω ενεργοποιείται το alarm
-
Ναι τα ποδαράκια των πυκνωτών θέλουν κόψιμο Το -+ της πολικότητας φαίνεται στην πλακέτα στη πάνω ή κάτω όψη της και το - στον παλιό πυκνωτή .
Το alarm ναι ανάβει λόγω χαμηλής θερμοκρασίας
Το ψυγείο δουλεύει περίφημα και χωρίς θορύβους που είχε πριν. Από τις απαντήσεις των 3 σελίδων η Pitsos πρέπει να έχει χάσει πάνω από 15*91,30ε = 1369,50ε :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
Πολύ χαίρομαι που δουλεύει το ψυγείο και ακόμα απορώ πως τόσοι Άνθρωποι σε Τόσο Μικρό Χρονικό διάστημα είχαν το ίδιο πρόβλημα....
Σας ευχαριστώ όλους :drool: :001_tt2: :drool:
-
Και εμενα το ψυγειο δουλευει μια χαρα μετα την αλλαγη πικνωτων. ενα τεράστιο ευχαριστω και μπραβο σε καθε βοηθεια αυτο του θρεντ, αλλα και γενικοτερα στο φορουμ.
παντα τετοια ....:ok::ok::ok::ok::ok::ok:
-
2 Συνημμένο(α)
καλησπερα και απο μενα.
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τα λαμπακια που αναβοσβηνουν. διαβασα την ενοτητα και ειναι πολυ κατατοπιστικη.
εχω βγαλη την πλαστικη θηκη της βασης αλλα δεν τολμω να βγαλω την πλακετα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα την σπασω.
θα την παω σε καποιον γνωστο.
εχει 2 πυκνωτες εναν καφε και εναν μπλε. προφανος θα αλλαξω και τους δυο για να ειμαι σιγουρος. ο καφε αποτι διαβασα ειναι 470μf ο μπλε εχει και αυτος καποιο νουμερο για να τον αγορασω?
2 φωτο του ψυγειου.http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=39041&stc=1http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=39042&stc=1
-
Γραφει και ο μπλε επανω,γυρισε τον γυρω γυρω να το βρεις.
-
Εν τέλει και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τους προηγούμενους
Είχα ελένξει τα δύο TRIAC του κυκλώματος και ήταν εν τάξει
Την δίοδο ζένερ και επείσης είναι ΟΚ
Τους ηλεκτρολυτικούς όμως όχι
Θα τους ελένξω μήπως και σε εμένα είναι εκτός και μου δημιουργούν αυτό το πρόβλημα(τα λαμπάκια αναβοσβύνουν και το μοτέρ δέν ξεκινάει)
Σήμερα άλλαξα τους κλασσικούς πλέον 2 υλεκτρολυτικούς πυκνωτάς και το αναβόσβημα των led σταμάτησε
Το πρόβλημα όμως δέν διορθώθηκε διότι κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει στην πλακέτα
Θα επανέλθω μόλις έχω νεώτερα
-
Παίδες τους 2 πυκνωτές αλλάξτε και είστε έτοιμοι :001_rolleyes::001_smile::001_rolleyes:
Μη φοβάστε να βγάλετε την πλακέτα, σιγά σιγά βγαίνει