Δεν έχει σημασία Νίκο, όπως θέλεις δηλ.
Printable View
Δεν έχει σημασία Νίκο, όπως θέλεις δηλ.
βγαλε τρανζιστορ , μετρα ταση, αν δεν εχεις ταση αλλαξε την διοδο μην την μετρησεις (επιμενω για την διοδο ε?)
Γιατί να βγάλει το τρανζίστορ του είπα για ποιο εύκολα να βγάλει τo πηνίο που έχει σαν choke.
Αφού επιμένεις θα πάω να πάρω αύριο γιατί δεν έχω τις συγκεκριμένες. Θα αλλάξω και τις υπόλοιπες καλού κακού και θα μάθουμε νέα αύριο.
Τελικά το τροφοδοτικό είναι εντάξει? Εξηγήστε μου λίγο τι παίζει, τι υποψιάζεστε και τι πάμε να κάνουμε τώρα. Θέλω να μάθω μερικά πράγματα, εξ άλλου γιαυτό και ασχολούμαι μαζί της.
Και κάτι άλλο. Σπύρο μου είπες αν δεν έχω τάση να μετρήσω την d804 με την γείωση. Αυτό θα γίνει με την τηλεόραση στην πρίζα ή όχι?
Ποιό απο τα δύο μετασχηματιστάκια να μετρήσω? Ποιό έχει δευτερεύον? http://imageshack.us/photo/my-images...3ssz3copy.jpg/
Μια που το θυμήθηκα. Μέτρησα τα άκρα του μεγάλου πυκνωτή και έγραφε 0V. Δεν ξέρω αν λέει αυτό κάτι αλλά αντέχει 400V και λογικά θα έπρεπε να έχει μερικές εκατοντάδες V στα ακρα του, έτσι δεν είναι?
Τωρα που το στέφτομαι, μετρουσα για AC ενώ εκεί έχει DC, αλλά και πάλι έπρεπε να γράψει κάτι.
Νίκο, αν και δεν έχω ιδέα από τηεοράσεις, μάλλον έχει ζημια το πρωτεύον του τροφοδοτικού. Για να μην έχεις τάση σε αυτόν τον πυκνωτή,μάλλον έχεις θέμα είτε με κάποιο τρανζιστορ στο πρωτεύον είτε με την γέφυρα ανόρθωσης-που προσωπικά ε νομω να είναι τόσο μεγάλη η ζημιά.
Όσο για τα μετασχηματιστάκια, το κίτρινο είναι ο μ/τ παλμών, το άλλο μπαίνει στην είσοδο μετά τα 220 νομίζω.
Ναι ο κίτρινος είναι το άλλο είναι το φίλτρο εισόδου, στον πυκνωτή πρέπει να μετρήσεις ~300Vdc (αλλά έχεις τάση εκεί).