Το ξέρω και εγώ το έχω κάνει απλά το είπα διότι θέλει προσοχή από έναν που δεν είναι ηλεκτρονικός μην κάψει την οθόνη
Printable View
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ακομα ειναι υποφερτο το θεμα.
Μολις μου σπασει τα νευρα θα γινει η δοκιμη με την βοηθεια σας φυσικα και πολλες φωτο και
αν καει κάηκε τι να κανουμε ετσι και αλλιως για επισκευη δεν την στελνω, καινουρια θα παρω.
Απλα οσο θα την καθυστερήσω τοσο θα πεσουν οι τιμες απο τις καινουριες και ισως παμε σε καμια 3Δ.
Κι εμένα έκανε τα ίδια, ήρθε τεχνικός και της άλλαξε τροφοδοτικό και έκανε και κάποιες κολλήσεις, σύνολο ανταλλακτικών περίπου 40 ευρώ.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω πάντως είναι κάτι άλλο για αυτή τη TV. Έχει μαγνητιστεί η οθόνη και μου αλλάζει τα χρώματα στις γωνίες. Πρέπει να ξαναφωνάξω τεχνικό για να την απομαγνητίσει? Είναι απλή διαδικασία? Γνωρίζουμε τι χρέωση έχει;
καλησπερα εχω και εγω το ιδιο π[ροβλημα με αυτην την philips 29pt9416 θα μπορουσατε να μου πειτε για πιο πηνιο λετε?ευχαριστω!!!
γεια σας παιδια και χρονια πολλα σε ολους. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το κοκκινο λεδ να αναβοσβηνει. ειδα τον πυκνωτη καθαρισα ολες τις πλακετες περασα ξανα κολλησεις αλλα χωρις αποτελεσμα...... εκει που ειχα παρει αποφαση να παρω καινουρια εντοπισα επανω στο πυροβολο με ενα καπακι τετραγωνο περιπου 7χ7 εκατοστα μεσα μια μικρη πλακετα οπου εντοπισα ψυχρες κολλησεις. μετα απο αυτο η τηλεοραση δουλευει αψογα.......
εχω το ιδιο προβλημα περασα τις κολησης στο πηνίο επανο στο πυροβόλο και και 4 ψυχρες που ειχε ενα αλλο πηνίο κατο στιν πλακετα τροφοδοσια αλλα τπτ το ιδιο
Καλησπέρα
Έχω κι εγώ μια 29PT9416 και ενώ έπαιζε, ακούστηκε ένα " παφ " και άρχισε να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι.
Ακούστηκε σα να έσκασε πυκνωτής. Μυρωδιά δεν έβγαλε.
Θα την ανοίξω αύριο. Κάποια υπόνοια του τι μπορεί να είναι???
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα και πάλι.
Δε βρήκα πουθενά, σκασμένο εξάρτημα. Έλεγξα και ξαναέκανα όλες τις κολλήσεις στα ύποπτα και μη, σημεία. Τζίφος
Κανένα μαύρισμα στις πλακέτες (από υπερθέρμανση, ή σκάσιμο).
Στον Πυκνωτή εξομάλυνσης παίρνω 310V.
Τον Booster (μπλε), δεν το έβγαλα να τον μετρήσω, αλλά οπτικά είναι άψογος.
Το κόκκινο Led συνεχίζει να αναβοσβήνει .......
Καμιά ιδέα???