Όχι δυστυχώς δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα. Από Δευτέρα πλέον. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω ώστε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Printable View
Όχι δυστυχώς δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα. Από Δευτέρα πλέον. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω ώστε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Αντρέα καλησπέρα. Τελικά έκανες κάτι με το firmware? Δοκίμασες αυτό που σου έστειλα, έκανες αυτό που πρότεινε ο Νίκος;
Μόλις χθες αξιώθηκα και το έβαλα (αν και το μικρό αρχείο ήταν 4MB αντί για 2 MB που ήταν το Eprom μου), αλλά δεν άναψε κάν. Δεν ξέρω εάν έκανα κάποια μ@λ@κί@, το διερευνώ ακόμα (βλέπεις ασχολούμαι από χόμπι με αυτά και δεν είναι η αποκλειστική μου απασχόληση ώστε να έχω σύντομα updates).
OK Αντρέα ευχαριστώ. Δυστυχώς αυτό ήταν το πιο κοντινό σε main και panel που είχα σε σχέση με τη δική σου TV. Δεν έχω κάποιο άλλο που να ταιριάζει..:saad: Καλή συνέχεια..
Οποιαδήποτε να είναι η έκβαση, σ' ευχαριστώ πολύ. Προφανώς εάν υπάρξει νεότερο θα ενημερώσω ...
Καλησπέρα. Μετά από πολύ πολύ καιρό, επιτέλους ολοκληρώθηκε η επισκευή και επιστάφηκε η τηλεόραση στον κάτοχο. Κατ' αρχάς να ενημερώσω τον κοντοχωριανό Μανόλη (Manolo) ότι τελικά μάλλον από τις αλεπάλληλες αποκολλήσεις - κολλήσεις των eeprom τις πήρα στο χέρι και αυτό γιατί ακόμα και με την επαναφορά των αρχικών αρχείων δεν δούλεψε ποτέ (R.I.P.). Ευτυχώς (και να 'ναι καλά το παληκάρι), είχε μία ίδια control board ο Γιώργος (GeorgeSindos) και έκανα δουλειά μου. Τελικά το πρόβλημα της τηλεόρασης (εξ' αρχής μάλλον), ήταν καμμένο led, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου άμεσα εκεί γιατί η τηλεόραση πότε άναβε κανονικά και πότε όχι. Άλλαξα και τις δύο ledόμπαρες και όλα καλά ...
μπραβο και εγω μια PANASONIC τελικα την εκανα TOSHIBA μετα απο 40bin που της περασα και ολα καλα