Α ναι.. Υπαρχουν στην αγορα δηλαδη; Συμφερει;;
Printable View
Στην αγορα υπαρχουν το θεμα ειναι εσενα θα σε συμφερει να τα ξαναλλαξεις παλι ολες εφοσον εχεις πληρωσει καποια χρηματα.
Καλή ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ γι΄ όλους μας.
Από την ιστοσελίδα :https://www.netashop.gr/antallaktika-spare-parts/thleoraseis/led-bar-
led-tv/lg-32ln5400-set-3pcs-led-bar-32-v13-rev0.01/ μπορείς να βρεις το σετ των 3 λεντομπαρών
V13 REV0.01 με κωδ. 34562 που δίνονται ως αντίστοιχες για την οθόνη της LG 32LN5400 στη τιμή
των 45€ χωρίς τα μεταφορικά.
Πρόκειται για το κατ/μα netashop που βρίσκεται στις Σάπες Κομοτηνής με τηλ/νο επικ/νίας : 25320-41343.
Αν σε συμφέρει στη τιμή των 90€ όπως υπολογίζω (περίπου) με τα μεταφορικά και το κόστος αντικατάστασής
τους από τεχνικό της επιλογής σου, τότε θ΄ απαλλαγείς γι΄ ένα έτος τουλάχιστον από το κόστος επισκευής
ενός ή παραπάνω LED(΄s) που φαίνεται ότι γινόταν τις δύο προηγούμενες φορές.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημερα... Καμμια αλλη προταση για αγοα led απο πιο κοντα;;
Παρε τηλεφωνο τον Γκαγκα και ρωτησε τον τιμη 2108325034,2108320208.
Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας σχετικά με ανάλογο πρόβλημα που έχω και εγώ με μια LG32LN5400. Στην δικιά μου είχε καμμένη την μεσαία σειρά (B1-Type 6916L-1438A) την άλλαξα αλλά μετά απο 1 ώρα ξανά έχω black screen. Υποπτεύομαι LED Driver έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να είναι καμένο? Ίσως κανένα LED DRIVER IC απο το PSU? Θα ανεβάσω φώτο σύντομα. Τελικά απ΄ότι διαβάζω παίζει να φταίει το γεγονός ότι δεν άλλαξα και τις άλλες δύο σειρές?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά...
INFO: παραθέτω χρήσιμα link για όποιον ενδιαφέρεται:
PSU diagram MALFUNCTIONAL TOPICS
Service manual part1
Service manual part2
ποτε δεν αλλάζουμε την μια, πάντα όλες
Καλησπερα... Ειχα φτιαξει την τηλεοραση αυτη πριν λιγο καιρο 3-4 μηνες ... Την πηγα στον τεχνικο μου και εφτιαξε τα led μου ειπε...Και παλι μου εσβησε η οθονη σημερα ... Παιζει μονο μουσικη...Γινεται αυτο;; Επισκευη εκανε μου ειπε... Οταν του ειπα να παρουμε νεα LED μου ειπε οτι το ιδιο πραγμα ειναι... Τι μπορω να κω καλυτερα...Να μην πεταω τα λεφτα μου..Εδωσα νομιζω 50-60 ευρω..