-
Δεν είναι καθόλου αρπαγμένο το πηνίο Δημήτρη έτσι είναι η κατασκευή του, απλώς ο φίλος ο Κώστας να μην
το πολυταρακουνήσει, είναι "μη μου άπτου" αυτά τ΄ εξαρτ/τα σε τέτοιου τύπου τηλεοράσεις, και το σπάσει γιατί
μετά δεν βρίσκεται πουθενά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
6 Συνημμένο(α)
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν ξερω γιατι δεν ανοιγουν οι φωτογραφίες, τις ξανα ανεβάζω. Δεν ξερω και αν θέλετε να βγάλω φωτογραφία κάτι συγκεκριμένο.
Θα ρίξω αυριο μια ματιά σε αυτά που μου λέτε και θα σας ενημερωσω.
-
Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι για το πηνίο. Μαυρο σύρμα δεν έχει, απλα επειδή είδα λιωμένη την μονωση του, έλεγα μηπως έχει αρπάξει.
Τα υπόλοιπα αύριο με καθαρό μυαλό :biggrin:
-
6 Συνημμένο(α)
Παιδιά ή έχω λάθος πλακέτα ή τα κατάλαβα λάθος. Το δεύτερο είναι πιο σίγουρο γιατί γενικά δεν έχω ξαναπιαστεί με τηλεόραση και σίγουρα το δικό σας ματι που τα έχει δουλέψει αυτα, θα δει πιο εύκολα τι γίνεται.
Ανεβάζω κάποιες ακόμα φωτό μήπως εντοπίσετε κάτι απο αυτά που μου λέτε.
Εβγαλα ότι τραντίστορ βρήκα και οτι ολοκληρωμένο.
Αν έχετε υπομονή και βλεπετε κάποιο απο αυτά που να μπορεί να φταιει , πείτε μου να δοκιμάσω να το αλλαξω .
Συνημμένο Αρχείο 45829 Συνημμένο Αρχείο 45830 Συνημμένο Αρχείο 45831 Συνημμένο Αρχείο 45832 Συνημμένο Αρχείο 45833 Συνημμένο Αρχείο 45834
-
6 Συνημμένο(α)
-
6 Συνημμένο(α)
-
4 Συνημμένο(α)
-
5 Συνημμένο(α)
-
Απότι βλέπω έκανες καλή δουλειά
Έχουμε και λέμε
44608p40-SMPS controller-αυτό και το p6mk602zf είναι τα μόσφετ στο πρωτεύον(τυχόν πρόβλημα σε αυτά θα σου έκαιγε την ασφάλεια,το ίδιο αν ειχες πρόβλημα και με τη γέφυρα-KBL 10 στο κύκλωμα)
Το οριζοντίου είναι το 2SC5302 (καλό είναι να το βγάλεις να το ελέγξεις.από τα συμπτώματα μάλλον αυτό χάλασε,δες και τους γύρω πυκνωτές)
Τα MICRONAS πρέπει να είναι επεξεργαστές,δεν μας ενδιαφέρουν για την ώρα
TDA 8177F είναι για την κάθετη σάρωση
BDX 53 BFP DARLINGTON τρανζίστορ δεν μπόρεσα να καταλάβω πού είναι
LM 1086 σταθεροποιητής τάσης όπως και το 7808
DTV1500M δίοδος damper
P20NE06L μόσφετ
TDA7480L ενισχυτής ήχου
Υπάρχει και ένα κύκλωμα 24C κάτι το οποίο είναι μνήμη
Όλα αυτά τα γράφω πληροφοριακά για την περίπτωση που τύχει και σε άλλον.
Την κάθετη πλακέτα δεν την πειράζεις για την ώρα