Επανέρχομαι στο θέμα. Ηταν τελικά πρόβλημα στον ρότορα. Επισκευάστηκε , και όλα δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να ευχαριστήσω το μέλος tipos , τον Σάκη για τις συμβουλές και τη βοήθειά του.
Printable View
Επανέρχομαι στο θέμα. Ηταν τελικά πρόβλημα στον ρότορα. Επισκευάστηκε , και όλα δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να ευχαριστήσω το μέλος tipos , τον Σάκη για τις συμβουλές και τη βοήθειά του.
:crying::crying::crying::crying::crying::crying::c rying::crying:καλησπέρα, επειδή και εγώ έχω πλυντήριο SIEMENS SIWAMAT XTS1231 αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει..... όποιο πρόγραμμα και να επιλέξω αντί να ξεκινήσει την πλύση πάει κατευθείαν στο στύψιμο.... Το θέμα είναι ότι τραβάει νερό αλλά αντί να διαρκεί το πρόγραμμα πχ 1 ώρα διαρκεί μόνο 22 λεπτά. Σας παρακαλώ βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρυσουλα ετσι οπως το περιγραφεις μου ακουγεται για βλαβη στον επιλογεα προγραμματων.Πριν φτασουμε εκει θα πρεπει ομως να γινει ελεγχος σε ολα τα περιφεριακα εξαρτηματα του πλυντηριου πραγμα που δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις,αν εχεις τα μεσα και βασικες γνωσεις δηλαδη.