ακυρο.Πως σβηνει ενα post?
Printable View
ακυρο.Πως σβηνει ενα post?
Τα αισθητηρια ariston αλαζουν και εχουν τιμη 10kohm σε θερμοκρασια χωρου.Ο συνηθεις υποπτος ειναι το αισθητηριο evaporator της καταψυξης.Στη καταψυξη εχει 2 αισθητηρες και οχι ενα.62kohm δεν μπορει να εχουν και οι δυο αισθητηρες καταψυξης παγωμενοι,ο αισθητηρας χωρου θα πρεπει να δειχνει 85kohm στους -18 βαθμους.62 ειναι στους -12.Ο αισθητηρας evaporator της καταψυξης ειναι αυτος που ελεγχει την αποψυξη. Μοντελο ψυγειου?Κατα προτιμιση τον μεγαλο αριθμο που ειναι σαν barcode
Και εγώ που έψαξα για αισθητήρια δεν έχει κανείς μόνο ένα σαν ρελε με 4 καλοδια 2 μπλε 2 κίτρινα που πρέπει να είναι θερμικό ασφαλείας. Και εγώ μέτρησα τους αισθητήρες ο ένας που μπαίνει στο στοιχείο σε θερμοκρασία 30 βαθμών είχε 9klom και ο άλλος που είναι πάλι στο χώρο της κατάψυξη 12 ο ίδιος στους - 17 είχε κάπου στα 69. Το δικό μ θέμα είναι ότι το βάζω στην μπριζα από το off το πάω από της βαθμηδες 12345 στο δεν περνει μπρος άμα πάρει μπορεί να πάρει μετά από 5 λεπτά 15 λεπτά και άμα το αφήσω πάει - 22 και δουλεύει και άμα το χαμηλώσω βαθμηδες δεν κοβει
Τα ariston indesit έχουν 8 λεπτά καθυστέρηση για να πάρουν μπροστά. Τι ψυγείο είναι και πιο το πρόβλημα;
Καλησπέρα είναι το ariston mtm 1812f. Για την χρονοκαθηστερηση δεν το ήξερα το θέμα είναι ότι έχει έναν επιλογέα που έχει το off και 12345 επίπεδα ρυθμίσεις εγώ το έχω στο 4 πάει - 23 24 και δεν κόβει ακόμα και αν το β; πω στο 1 επίπεδο
Αν δεν κάνω λάθος αυτό το ψυγείο δεν ελέγχει την θερμοκρασία της κατάψυξης παρά μόνο την συντήρηση. Στην συντηρηση έχει κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας;
Τι θερμοκρασία έχει η συντήρηση;
Είναι full nofrost ή έχει στοιχείο στην συντηρηση;
Στην συντήρηση έχει ρυθμηστη με βαπορετο. Έχει 4 βαθμούς λίγο πιο π; νω; πο την μέση. Ειναι Full NoFrost και στους - 23 24 με τραβάει 82watt
Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα στην κατάψυξη έχει ένα κουτάκι με 2 μπλε και 2 κίτρινα καλοδια αυτό τι είναι τα μέτρησα με μπιμπερ και βαρανε. Μ κατεβάζει - 24 η κατάψυξη και 1η συντήρηση αλλά δεν σταματάει
Είναι θερμοασφαλειες και είναι καλές.
Αν το βάλεις στο 0 σβήνει;
Αν δεν σβήνει δες το κουμπί μήπως είναι σπασμένο εσωτερικά και γυρνάει στον αέρα χωρίς να γυρίζει το ποντεσιομετρο της πλακέτας.
Καλημέρα. Σβήνει κανονικά από ότι είδα πρέπει να έχει η 2 η 3 αισθητήρες το κακό είναι ότι πρέπει να είναι φιξ κάθος βλέπεις μόνο το αισθητήριο καλοδιο και βισμα είναι εσωτερικά θα μετρήσω από πάνω να δω αν είναι καλή. Γνωρίζουμε πόσα ομ είναι σε θερμοκρασία δωματίου?