-
Φίλε Μανώλη, θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να μην συμφωνώ. Αν κοιτάξεις στο adslgr.com, που είναι το πλέον εξειδικευμένο forum για τέτοια θέματα, θα δεις ότι δεν ισχύει.
Και προσωπικά είμαι στη HOL (Vodafone), προερχοόμενος από τη μακαρίτισσα την On, και το modem μου έχει ακόμη username και password από την εποχή της Tellas!
-
OK μάλιστα! Τότε φίλε μου πρέπει επειγόντως να ενημερώσουν τα site τους στην υποστήριξη γιατί όλοι σχεδόν (εκτός της wind) στις οδηγίες setup των μηχανημάτων αναφέρουν usernames και passwords:confused1:
-
Στον ΟΤΕ θα έπρεπε να τα περάσεις. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα που δίνουνε voip.
Στην forthnet δεν χρειάζεται να τα περάσεις γιατί τα τραβάει το router αυτόματα λόγω του custom firmware που έχει.Μιλάω τουλάχιστον για τα thomson που δίνανε παλιότερα.Βέβαια στην περίπτωση που άλλαζες router (και έβαζες κάποιο δικό σου) θα έπρεπε να τα περάσεις.
Στην HOL δεν χρειαζότανε(τουλάχιστον μέχρι τελευταία).Voip έδινε μόνο στα vodafone bussiness και σε πολύ λίγες περιπτώσεις οικιακούς πελάτες( ανάλογα τι πόρτες είχε ελεύθερες στο εκάστοτε dslam)
-
Καλησπερα
Δεν ξερω τι γινεται με τους αλλους παροχους λογω οτι ειμαι σε νησι και εχουμε μονο ΟΤΕς αλλα και ο ΟΤΕ και σε απλη ADSL γραμμη χωρις VOIP ,γιατι το VOIP ειναι μονο σε VDSL, το username και password ειναι προεγκατεστημμενα στον ρουτερ και οταν συνδεθει ενεργοποιουνται αμμεσα.
Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι οταν εκανα αιτηση για τηλ. τον Οκτωβριο ηταν ετοιμα.