Hi,παλιότερα είχα το ίδιο θέμα σε windows 7 home premium κ οφειλόταν σε ιούς
Printable View
Hi,παλιότερα είχα το ίδιο θέμα σε windows 7 home premium κ οφειλόταν σε ιούς
Κι εγώ το σκέφτηκα, κανένα πρόστυχο σκουπιδόπραμα...:001_tt2: Δεν θα επηρέαζε όμως και τον άλλο λογαριασμό που άνοιξε;
Τα αρχεία συστήματος, συγκεκριμένοι drivers, κλπ, όλα αυτά κοινά δεν είναι, ώστε να έχουν επηρεαστεί από οτιδήποτε σκουλικοειδές;
Από την άλλη, όμως, στην θέση σου, φίλε Άγη, εγώ δεν θα το έλεγα με τόση σιγουριά. Πρώτα θα έλεγα τι ελέγχους έχω κάνει, θα ρωτούσα αν είναι επαρκείς, και μετά....
Κατέβασε το Fixwin για windows 7 και προσπάθησε να επιδιορθώσεις το πρόβλημα,εάν δεν καταφέρεις κάτι κανε μια επιδιόρθωση των windows. Εάν δεν γνωρίζεις εδώ ήμαστε να σε βοηθήσουμε!
Και κάτι άλλο.... Ένα antivirus δεν βρίσκει ολους τους ιούς...trojan,adware,malware κ.τ.λ Μπορούμε να τρέξουμε (όχι όλα μαζί,ένα ένα) και κάποια άλλα σε portable μορφή εκτός από το βασικό antivirus που έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας.
Γιώγο είμαι 47 χρονών και δουλεύω επαγγελματικά ως τεχνικός υπολογιστών και δικτύων από το 1992. Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχω με κάνουν να νιώθα απόλυτη σιγουριά....το θέμα λύθηκε καθώς το δημιουργούσε μια αναβάθμιση ασφαλείας του Ιντερνετ explorer που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Μόλις τον έδιωξα με ένα freeware unistaller λύθηκε το πρόβλημα....πήγε στον ΙΕ ο νους μου όταν avast antivirus πήγε να βάλει εκεί μια toolbar και προσπαθούσε να ανοίξει ο ΙΕ και έκλεινε αμέσως. Υποψιάστηκα τη δουλεια και αφαιρώ ένα update για αναβάμιση ασφαλείας του ΙΕ....το πρόβλημα λύθηκε μετά την επανεκκίνηση....
Φίλε Άγι ζητώ δημοσίως συγγνώμη, αν δημιουργήθηκε έστω και υποψία, ότι επιδιώκω να σε θίξω.
Ωστόσο με την ~23χρονη πείρα σου στον χώρο, φαντάζομαι, ότι θα γνωρίζεις την άποψη των συναδέλφων σου (εγώ δεν είμαι ούτε τεχνικός υπολογιστών, πολύ δε περισσότερο ούτε δικτύων) σχετικώς με τον ΙΕ (τον ίδιο). Έχω την εντύπωση (μπορεί να σφάλλω), ότι θεωρείται ως ο προβληματικότερος Internet Browser, που κυκλοφορεί.
Τα Windows ήδη (πάλι αν δεν σφάλλω) δεν αναγνωρίζουν το Avast (τουλάχιστον την δωρεάν έκδοσή του) ως Αντιιικό και εξακολουθούν να προειδοποιούν χαρακτηρίζοντας το 'σύστημα' ως 'ευάλωτο' σε ιούς. Δεν ακούγεται ως λογικό, ο εμπεριεχόμενος Internet Browser των Windows να δημιουργήσει, κάποια στιγμή, κάποιο πρόβλημα, με το AVAST;
Όπως κι αν έχει -όμως- το όλο πράγμα......
1) Ζητώ πάλι συγγνώμη, αν έδειξα να σε θίγω, και
2) Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων -υποθέτω- για την ενημέρωση σχετικά με την επίλυση του προβλήματος, όπως και για την αναφορά της αιτίας, που το δημιουργούσε. Πολύ λίγοι είναι αυτοί, που μπαίνουν σε τέτοιο κόπο!
Νά' σαι καλά!
Συνημμένο Αρχείο 40689
αφου εχουν γινει ολες οι ενεργειες που αναφερθηκαν, προτεινω:
1. απεγκατασταση ολων των εγκατεστημενων ενημερωσεων
2. διαγραφη περιεχομενων στο φακελο Download, στην διαδρομη C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
3. κατεβασμα, εγκατασταση και καθαρισμο 3-4 φορες, με ccleaner (Καθαριστης + Μητρωο)
5. επανεκκινηση και εγκατασταση ξανα μια - μια των ενημερωσεων
και αν θες, βαλτες ανα 3-4 καθε φορα και να ελεγχεις τι μπορει να παει στραβα.