αν φαινεται μαυρο με λιγο φως;;..ηχος ακουγεται,και η δονηση δουλευει στο ανοιγμα.οπως και να την βαλω και με touch και χωρις touch ειναι σαν να μην την εβαλα....μαυριλα
Printable View
αν φαινεται μαυρο με λιγο φως;;..ηχος ακουγεται,και η δονηση δουλευει στο ανοιγμα.οπως και να την βαλω και με touch και χωρις touch ειναι σαν να μην την εβαλα....μαυριλα
Εφόσον έχεις και ήχο και δόνηση το πρόβλημα εντοπίζεται στο display κατά πάσα πιθανότητα. Το θέμα είναι φίλε μου ότι ήδη έχεις πληρώσει ένα touch, ένα display και κινητό δεν έχεις. Δε ξέρω τι έχεις πληρώσει, αλλά ίσως η επισκευή πλέον να καθίσταται ασύμφορη.:saad:
leosedf ολα καλα δε φαίνονται;;;
Χρήστο, χμ καλά φαίνονται με την πρώτη ματιά, είσαι σίγουρος δεν έχει καμιά ζημιά ε?
Δώσε βάση σε αυτά που λέει ο windmill είναι σπεσιαλίστας στα συγκεκριμένα.
Πάντως καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες μια οθόνη έτοιμη με touch και frame για να ξεμπερδέψεις μια κι έξω. Πιο ακριβό αλλά πιο ασφαλές και σίγουρο.
leosedf βρηκα ενα βιντεο ------> https://www.youtube.com/watch?v=k4ZdoEN4esk
ετσι την εβγαλα και εβαλα την καινουργια
οχι τπτ αλλο δεν εχει βγει και service manual για να το δω βημα βημα
κανε ενα κοπο και βγαλε μερικες φωτος και οθονες - touch (παλια καινουρια ολα)
τελικα παιδια μου ηρθε μια οθονη και ολα οκ!τελικα μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ απο τη μαγιαζια αγοραζουμε!!!
Ευχαριστώ παρα παρα πολυ για της απαντησεις σας και για τον χρονο που διαθεσατε!:001_smile:
Μόνο η οθόνη ήταν??
Φάρδε.
Συμφέρει να πάρεις πάντα ολόκληρη την οθόνη κατά προτίμηση με το frame.