Κλασικό πρόβλημα με τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό στις συγκεκριμένες lg , αλλά εντάξει και 50 ευρώ μάλλον σε εγδαρε λιγακι.
Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Κλασικό πρόβλημα με τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό στις συγκεκριμένες lg , αλλά εντάξει και 50 ευρώ μάλλον σε εγδαρε λιγακι.
Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ήξερα ότι με έγδερνε όταν μου τόπε αλλά το γεγονός ότι σε λιγότερο από 24 ώρες είχα την τηλεόραση πάλι λειτουργική ήταν το κίνητρο να αποδεχτώ την απαίτησή του.
Η άλλη λύση θα ήταν να την πάρω, να πληρώσω τα 10€ που είχε ζητήσει, και να τρέχω να βρω άλλο τεχνικό με άγνωστη απαίτηση για την ίδια δουλειά.
Αν είχα δει πως ξεκολλάνε και κολλάνε ένα πυκνωτή, ίσως να αποφάσιζα να το δοκιμάσω.
Στην επόμενη φορά, μάλλον.
Δεν λέω ότι το κολλητήρι είναι επιστήμη, αλλά και το να έχεις δει μόνο, σε καμμία περίπτωση δεν είναι αρκετό! Θέλει εξάσκηση πριν φτάσεις στο σημείο να κάνεις σωστές κολλήσεις, και βέβαια η εξάσκηση δεν μπορεί νε γίνει σε λειτουργική συσκευή. Επομενως αν σκοπεύεις την επόμενη φορα να το κάνεις μόνος σου, βρες πρώτα καμμιά scrap πλακέτα και εξασκήσου. Οδηγίες και βιντεάκια για την τεχνική θα βρεις άφθονα στο διαδίκτυο.
Έχεις δίκιο. Ξέρω ότι κολλήσεις σε πλακέτα δεν είναι σαν τις απλές κολλήσεις.
Γι' αυτό έγραψα "ίσως να αποφάσιζα να το δοκιμάσω".
[QUOTE=lakafitis;569261]Κλασικό πρόβλημα με τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό στις συγκεκριμένες lg , αλλά εντάξει και 50 ευρώ μάλλον σε εγδαρε λιγακι.
Απο τα 50 με αποδειξη δε μενουν ουτε 30 καθαρα.Εχεις παντα ενα παντελως αχρηστο κρατος ρουφηχτρα συνεταιρο .