Το θεμα ειναι να κρατησει .... Τουλαχιστον τωρα ξερουμε τι φιαξαμε και ξερουμε και πως να το αντιμετωπισουμε Αρα αν σε ξαναδω μετα απο 5 χρονια θα ειμαστε πολυ καλα !!!!
Printable View
Το θεμα ειναι να κρατησει .... Τουλαχιστον τωρα ξερουμε τι φιαξαμε και ξερουμε και πως να το αντιμετωπισουμε Αρα αν σε ξαναδω μετα απο 5 χρονια θα ειμαστε πολυ καλα !!!!
Από περιέργεια και μόνο..
ο Σάκης του είπε που να το πάει στις 16 Αυγούστου, το πήγε και το πήρε την ίδια μέρα φτιαγμένο;
Γιατί αυτό φαίνεται από τις ημερομηνίες..
αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει 1 χρονο διαφορα ... τοσο παιδευτηκαμε για να βρουμε ακρη τι ακριβως συμβαινει με αυτο το πραγμα .... ειναι πολυ μυστηριο κυκλωμα ...
Πάντως και στον Σούλη που το πήγε ο άνθρωπος είναι ψαγμένος τόσα χρόνια στο περιοδικό και τόσες χιλιάδες κατασκευές .....είναι εξπέρ στο είδος.Πόση ώρα να πάρει να του ρίξει μία φέρουσα και να ρυθμίσει τις βαθμίδες μία μία...???Αντε να μείνει άλλη μία μέρα στο εργαστήριο για να ελεγχθεί η σταθερότητα ή ίσως να γίνουν μικρορυθμίσεις.
Παιδιά το δικό μου το 550 είναι τώρα άριστο ! Σταθερό εδώ και 5 μέρες παίζει ασταμάτητα. Πρέπει μόνο τώρα να βάλω στην ταράτσα μια κεραία γιατί με την εσωτερική στην καλύτερη έχω 46 dB στον Best Radio 92.6 που ακούω !
Η επισκευή συστήνεται !
Το δικό μου είχε πάει στον Σάκη πρίν 1 μιση χρόνο. Το ξαναπήγα το καλοκαίρι και μετά από πολύ ψάξιμο τώρα μια χαρά κελαδιάει τα ηχεία μου. Μήπως χρειάζεται να σκανάρω τις αποδείξεις και τα παραστατικά ?
φιλε μου δεν σου ειπε κανεις να σκαναρεις παραστατικα. σου λεμε τι φαινεται απο τις ημερομηνιες των ποστ στο σαιτ. κοιταξε τα και δες το παραδοξο. εσυ πως το εξηγεις? παντα φιλικα.
Ok sorry τωρα το καταλαβα
Το τιουνερ του μελους ειχε ερθει σε εμας πριν απο 1,5 χρονο το επισκευασαμε αλλα δεν καρατησε ετσι πριν απο ενα χρονο ο ανθρωπος το ξαναφερε ακρη δεν βρηκαμε και πριν απο μερικες μερες βρεθηκε σε στοκ το πηνιο που ψαχναμε το φιαξαμε και το παραδωσαμε στον ανθρωπο την συγκεκριμενη μερα μετα απο σχεδον 1 χρονο που περιμενε
Απλα ετυχε η μερα της παραδοσης να συμπεσει με την αναρτηση του ΟΡ και την απαντηση που εγραψα για το θεμα ....Ο πελατης παρελαβε την ιδια ημερα μετα απο σχεδον 1 χρονο