-
Φυσικά Νίκο δεν είπα ότι κατηγόρησε κάποιος (ή εσύ) τον Αντώνη απλά ήθελα να πω κι εγώ ότι ήταν πλήρως επεξηγηματικός. Το πρόβλημά το δικό σου φαίνεται να είναι, όπως λες κι εσύ, κατά 99% κύκλωμα τροφοδοσίας γι' αυτό και έγραψα να τσεκάρεις το PQ11 και το ίδιο το ISL6251.
-
Ναι έλεγξε όλα τα pins στα οποία λογικά θα εμφανίζει τάση (σίγουρα 1, 5 και 6) εκτός του pin 4 που πάει στη γη οπότε η τάση είναι 0.
-
Τα pins 1 και 5 είναι στα 19V. Με το pin5 (MAINON) δεν ξέρω τι να κάνω - ο υπολογιστης δεν ξεκινάει καν (πέρα από το στιγμιαίο flash όλων των led όταν πατάω το power).
-
-
Γειά σου μέγα Αντώνη.
Το replacement part code του MB ειναι το 506070-001. Το schematic έχει τίτλο "HP DV5 AMD - QUANTA QT8" και υποθέτω πως είναι το σωστό γιατί επαληθεύεται στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός απο το PU8 το οποίο κατά το schematic θα έπρεπε να είναι το ISL6237, αλλά πάνω στο MB βρήκα το RT8206B.
-
-
Δυστυχώς είμαι εκτός μέχρι την Τρίτη οπότε θα το κοιτάξω τότε. Τι παίζει ακριβώς με το schematic; Αν δεν κάνω λάθος, δίπλα στην PR126 έχει 10_6, όμως στο MB έχει 2R0 όπως παρατήρησες και εσύ.
-
Σχετικά με το PL7, η ένδειξη πάνω στο component είναι 1R5.
-
Δες με το πολύμετρο τι τάση έχει σε σχέση με την γείωση, χωρίς να πατήσεις κάποιο κουμπί.
-
Ακριβώς 0V και στα 2 pins. Έκανα και δοκιμή συνέχειας (χωρίς τροφοδοσία) και δεν φαίνεται το 1.2V να είναι βραχυκυκλωμένο στη γείωση.