Δεν αντιλέγω για τα χρήματα...!!!Αλλά αν κάτι μπορώ να το κάνω μόνος μου και όσο κρατήσει γιατί να μην το κανω;
Printable View
Δεν αντιλέγω για τα χρήματα...!!!Αλλά αν κάτι μπορώ να το κάνω μόνος μου και όσο κρατήσει γιατί να μην το κανω;
Θα το πω και θα το ξαναπώ και θα συνεχίσω να το λέω για κάποιους και εδώ μέσα και έξω...
Κανένας τεχνικός δεν μας έβαλε με το ζόρι μέσα στο μαγαζί του, εγώ, εμείς οι υπόλοιποι πάμε σε αυτόν και έχουμε δικαίωμα επιλογής.
κι εγω θα επιμεινω!! ακου εκει τοσα λεφτα για το τιποτα!!
μαλιστα ακουσα από καποιον γνωστο μου που του το ειπε ενας ξαδερφος του οτι επειδη ειχε χαλασει το σεσουαρ της γυναικας του , το εκανε με αναπτηρα zippo !!
δεν ειχε μαλιστα liquid flux και του εβαλε johnsnon baby oil .......
acer aspire 5920 του γαμπρου μου ασαφεια στην εικονα κανονικοι ηχοι και αντιδρασεις αναβοσβησιματος. Προφανως καρτα γραφικων ( ευτυχως χωριστη ).Το κολπο με το πιστολακι πως γινεται παιδες μπας και ζησει λιγο ακομα?
Χωρίς να κάνω το παντογνώστη έβαλα και θερμόμετρο την ώρα που έκανα τη διαδικασία αυτή.Ανέβασα θερμοκρασία από 150 έως 240 ανάλογα την απόσταση.Πιστεύω επαρκεί!!!
Εγώ άκουσα ότι και στον ήλιο να το αφήσεις ένα βράδυ φιάχνει.
Παιδες πριν απο 3 ωρες εκανα οτι ελεγε το βιντεο και το λαπτοπ πεταει! Ψητη καρτα γραφικων. Νοστιμοτατη συνταγη.....