μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που θα το βρω?έχεις υπόψιν σου κάποιο site να το παραγγείλω γιατι είμαι επαρχία αυτό το καιρό!
Printable View
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που θα το βρω?έχεις υπόψιν σου κάποιο site να το παραγγείλω γιατι είμαι επαρχία αυτό το καιρό!
εμείς θέλουμε όμως το LM4731ΤΑ για τον συγκεκριμένο ενισχυτή η κάνει και αυτό που m έστειλες το TDA7265?
αν εξαιρέσουμε οτι το TDA7265 έχει 4 pin λιγότερα και τα υπολοιπα ειναι σε διαφορετικη θέση απότι τα αντιστοιχης λειτουργίας του LM4731TA τότε ναι ,κανει καρφωτό!!!
εχω ενα ιδιο με καμενει εξοδο που δεν εχει ξανα αλλαχτεί και πηγα στην αποθηκη και το ειδα tda7265 αυτο που φοραει ο δικο σου στην φωτο δεν ειναι δικο του
ωραία ρε παιδιά σας ευχάριστο για την βοήθεια σας ένα τελευταίο να σας ρωτήσω είναι απαραίτητο να αλλάξω και τους ηλεκτρολυτικοι πυκνωτές έτσι?κάπου είχα δει πως αν δεν αλλαχτούν ίσος και να ξανακαεί το ολοκληρωμένο εύκολα..αν πρέπει να αλλαχτούν και οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές πρέπει να αλλαχτούν όλοι από την πλακέτα η μονο οι 2 μεγάλοι?
LM4731TA και TDA7265 όσον αφορα τα pins ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
σωστα αλλαξαν board αυτο ειναι το δικο μ αρα θες το lm4731ta το td δεν κανει εχει ποιο λιγα πλοκαμια :001_smile: Συνημμένο Αρχείο 28062Συνημμένο Αρχείο 28063
στο βρηκα και ελλαδα :) http://www.stathisnet.gr/ProductDeta...95%CE%9D%CE%91