Ναι, μάλλον αυτό :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από chip
Printable View
Ναι, μάλλον αυτό :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από chip
γιατι ρε φιλε δεν ανεβαζεις καμοια φωτογραφια ή καλυτερα βιντεο... να μην καθομαστε να κανουμεΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα από epistimon
εικασιες για το τι μπορει να ειναι? τωρα ο καθενας απο εμας λεει οτι φανταζεται... και εσενα δεν σε
βοηθαει αυτο και πολυ...
Αν όντως το κάνει μόνο σε ένα χρώμα τότε ίσως κάποιος ξέχασε να βάλει κόλα στο landing magnet του μπλε και κουνιέται.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον...
Οντως μετα απο μερικα βγαλε-βαλε απο την πριζα το προβλημα διορθωνεται.Δεν ειναι συνεχομενο.Μπορει να το ξανακανει μετα απο 1-2 μηνες.Τα κοκκινο εμφανιζεται απο τις 2 επανω ακρες της οθονης και οχι σαν ουρανιο τοξο.
Μαλλον πρεπει να την παω σε καποιο αλλο σπιτι να δω αν το ξανακανει.....κατι μαγνητικο πρεπει να την επηρεαζει στο σημειο που την εχω.
Οι comet που συναρμολογουνται? Ελλαδα? Κινα?
Δεν γνωρίζω που συναρμολογούνται αλλά η αντιπροσωπεία είναι στη Νέα Σμύρνη. Βλέπε και την ιστοσελίδα της.
http://www.comet.gr
Η οθόνη σου είναι μαγνητισμένη. χρησιμοποίησε τα ειδικά πηνεία απομαγνητισμού η ένα μαγνήτη.
Μπορεις να μου πεις (και γενικα οποιος ξερει) πιο συγκεκριμενα την διαδικασια για την απομαγνητιση με μαγνητη? :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από haris
Η τηλεόραση από το μενού της έχει κάποια εντολή απομαγνήτησης!Και σε εμένα έχει συμβεί και επανείλθε μετα την απομαγνύτηση στην αρχική της κατάσταση!
καλίτερα χρησιμοποίησε τα πηνεία γιατι αν δέν ξέρεις δέν θα καταφέρεις τίποτα.Τα περνάς μπροστά από τήν οθόνη παράληλα και πρός την μεριά που είναι το έντονο (παράξενο) χρώμα.Είναι πολύ φθηνά,αλλά μπορείς να τα δανειστής απο κάποιο εργαστήριο.