Σπύρο πιστεύω οτι τώρα πρέπει να ασχοληθείς με τη διαφήμιση .
φυλλάδια κτλ με τιμές πάνω για να ξέρει ο άλλος πόσα περίπου θα πληρώσει
Printable View
Σπύρο πιστεύω οτι τώρα πρέπει να ασχοληθείς με τη διαφήμιση .
φυλλάδια κτλ με τιμές πάνω για να ξέρει ο άλλος πόσα περίπου θα πληρώσει
Ακόμα έχω κάποια προβλήματα σχετικά με το κτήριο αλλά έχεις δίκιο σχετικά με το marketing "το έχω αμελήσει ολοσχερώς".
Πάντα υπάρχουν προβλήματα στην αρχή τα οποία δεν υπολογίζεις και τα οποία μπορεί να σου ρίχνουν το ηθικό. Πιστεύω όμως πως όσο περνάει ο καιρός και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη.
Ο πάροχος του τηλεφώνου να υποθέσω πως δεν είναι ο ΟΤΕ. Να προσθέσεις τον αριθμό τηλεφώνου και στην ιστοσελίδα!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για την λάμπα. Θα πάω μάλλον για την CT-200 με 5x φακό. Παραπάνω μεγέθυνση νομίζω πως θα παραμορφώνει πολύ.
θεωρητικά τα είχα υπολογίσει αλλά η πραγματικότητα σου κακοφαίνεται και σε σπάει κάπως. Όπως και στον τομέα μας άλλο η θεωρία άλλο η πράξη, όσο για τον πάροχο ο οτέ ήταν "τώρα το έβαλα :cool:".
Παρακαλώ Κώστα 5χ νομίζω είναι μια χαρά, αυτήν έχω και εγώ αλλά υστερεί αρκετά από φωτεινότητα.
φίλε Σπύρο καλήσπέρα, έκατσα και διαβασα όλο το threat και θα ήθελα πραγματικά να συγχαρώ τη θαρραλέα κίνηση σου , επίση θα ήθελα να ρωτήσω φιλικά και με όλο το θάρρος έστω μετά απο 1,5 χρόνο πως πανε οι δουλείς και γενικά σε τι στάδιο βρίσκεσαι:001_smile:
απο οτι ειδα στο σαιτ του http://digilabcfu.weebly.com/photo-gallery.html
γραφει ''το πρωην εργαστηριο μου''
δε ξερω αν ανοιξε αλλου
καλο ειναι να μας πει πως παει η δραστηριοτητα του
απο οτι φαινεται δυστυχως η προσπαθεια του φιλου μας δεν καρποφορησε. ας μας πει αν μπορει ο ιδιος καποια στιγμη τι εγινε.
Παιδιά συγνώμη (λίγο αργά το είδα),
όντως το έχω κλείσει για διάφορους προσωπικούς λόγους και δουλεύω σαν ιδιωτικός υπάλληλος.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον τολμήσει κάτι αντίστοιχο
και ευχαριστώ ξανά όλα τα παιδιά για την μεγάλη βοήθειά που μου πρόσφεραν !!