-
Sharp LC-49UI7352E
Καλησπέρα σε όλη την παρέα θέλω την βοήθειά σας ,ξαφνικά η τηλεόραση εσβησε την άνοιξα και είχε κάψει την ασφάλεια στην είσοδο του τροφοδοτικού την αλάξα με μια ίδια και την ξαναέκαψε τι άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω, αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό ,ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Η πλακέτα τροφοδοσίας είναι η PW.188W2.711
-
Φίλε Ανέστη,
όταν ξανακαίγεται η ασφάλεια στην είσοδο του PSU σημαίνει ότι παρουσιάζεται ισχυρό βραχ/μα στο HOT οπότε κατεβάζοντας το
σχηματικό του από την ιστοσελίδα : https://www.manualslib.com/manual/24...s.html?page=46, πηγαίνοντας
στη σελ. 50 βλέπεις κι ελέγχεις τ΄ εξαρτ/τα μετά την ασφάλεια (αντιστάσεις, κεραμικό πυκνωτή που γειώνει [υπάρχει περίπτωση να ΄ναι
σκασμένος], δίοδοι, γέφυρα κ.λ.π.) και κατ΄ αυτόν τον τρόπο βρίσκεις το προβληματικό(ά) εξάρτημα(τα) κι επαναφέρεις τη λειτουργικότητα
του PSU.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη είναι πολύ ευχάριστο όταν έχεις κάποιο πρόβλημα να ξέρεις ότι κάποιος σε ακούει και σε συμβουλεύει,θα προσπαθήσω με το σχεδιάγραμμα μόλις βρω χρόνο και αν έχω κάποια απορία που σίγουρα θα έχω θα επανέλθω με ερώτηση στο φόρουμ