-
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ LG UU24W
Γειά σας.
Έχω ένα LG UU24WUEC (AUUW246C) εξωτερική και UT24 NFC (ATNH246FLFC) εσωτερική.
Μετά το χειμώνα που λειτουργούσε κανονικά πήγα να το ξεκινήσω και αρχίζει ο εσωτερικός ανεμιστήρας με πορτοκαλί λαμπάκι όμως, στο πεντάλεπτο περίπου σταματά και ανάβει το πορτοκαλί μία αργή φορά και μετά από λίγο έξη φορές γρήγορες το πράσινο.Ο έξω ανεμιστήρας ξεκινά και σε λίγο σταματάει, δεν ακούγετε να δουλεύει ο συμπιεστής. Ήρθε ο τεχνικός της LG που μου προτάθηκε από την εταιρεία και λέει: αλλάζουμε πλακέτα (420+ΦΠΑ+εργασία) και αν δεν είναι αυτό θα έχει πρόβλημα ο συμπιεστής.Την πλακέτα την χρεώνομαι, έχει δεν έχει πρόβλημα, και συνεχίζουμε την επισκευή στον συμπιεστή.:confused1:
Μπορεί κάποιος να δώσει βοήθεια;
Ευχαριστώ
-
να πας την πλακετα για επισκευη ,αν ειναι inverter το ac τοτε να πας και την μεσα πλακετα
αν ξερεις να τις βγαλεις τοτε να το κανεις εσυ αλλιως φερε εναν ψυκτικο εκτος εταιριας
οτι κανεις να το κανεις βγαζοντας το ac απο την πριζα
-
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Ήρθε και άλλος ψυκτικός, το εσωτερικό δεν το κοίταξε καθόλου, το εξωτερικό το έριξε μια ματιά χωρίς μετρήσεις κλπ και μου είπε: μάλλον η πλακέτα είναι , θα μιλήσει με την εταιρεία και θα μου πει.
-
απο την lg θα παρεις παλι την ιδια τιμη ,οταν εχει προβλημα το ac και ειναι inverter παμε παντα και τις δυο πλακετες για ελεγχο και επισκευη
-
Κατα 90% είναι η εξωτερική πλακέτα, με πρόβλημα στο IPM κύκλωμα!
-
Καλημέρα και εγώ έχω ένα LG art cool 12αρι και μου κάνει το ίδιο μόνο που εμένα στο οθονακι βγάζει C6 είναι η εξωτερική πλακέτα από ότι έχω ψάξει αλλά εδώ στην Πάτρα δεν ξέρω κάποιον που να επισκευάζει αν ξέρετε κάτι..! Ευχαριστώ.
-
Εχω και εγω ενα 24LG INVERTER Kαι μου βγαζει στην οθωνη C6 τι πρεπει να κανω?
-
Ειναι η πλακέτα η εξωτερική, επισκευάζεται.
-
Ξέρουμε για επισκευή, που,,ποιος και πόσο ;!