καλησπέρα σας. Εχω τον καταψύκτη Whirpool AFG 3350, και ξαφνικά δεν ψύχει καθόλου (η οθόνη δείχνει συνεχώς --). Τι μπορεί να φταίει; Συνημμένα η φωτο με την πλακέτα της πρόσοψηςΣυνημμένο Αρχείο 46212
Printable View
καλησπέρα σας. Εχω τον καταψύκτη Whirpool AFG 3350, και ξαφνικά δεν ψύχει καθόλου (η οθόνη δείχνει συνεχώς --). Τι μπορεί να φταίει; Συνημμένα η φωτο με την πλακέτα της πρόσοψηςΣυνημμένο Αρχείο 46212
Η R22 είναι λίγο ψημένη, ή μου φαίνεται;
είχε λίγο κόλληση επάνω, την έβγαλα με το κατσαβίδι. Επίσης, επειδή το Τ1 ήταν μαυρισμένο (βλέπε φωτο) το έβγαλα να βρω να το αντικαταστήσω. Τι είναι όμως αυτό το Τ1;Συνημμένο Αρχείο 46213Συνημμένο Αρχείο 46214Συνημμένο Αρχείο 46215 (το μαύρο που πιάνω)
Ο μετασχηματιστής τροφοδοσίας είναι. Αν είναι αρπαγμένος, πιθανότατα έχουν ψηθεί και η γέφυρα ή και το regulator. Θα σου πρότεινα να πας την πλακέτα σε ένα ηλεκτρονικό να τη δει.
άλλαξα τον μετασχηματιστή Τ1, αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Φαίνεται πως δεν έφταιγε αυτός. Τι άλλο μπορεί να φταίει;
https://www.northlondonappliancerepa...e-freezer.html
Το σφάλμα αυτό -- το αναφέρει παραπάνω σε πρόβλημα συμπιεστή ή ανεμιστήρα / ελέγχθηκαν ?