-
PFL3404H/12
Καλησπερα θα ηθελα αν εχει καποιος το αρχειο αναβαθμισης της παραπανω tv αν ειναι ευκολο διοτι απο τη σελιδα της εταιρειας δεν το βρισκω και ενα που βρηκα δεν ενταποκρινεται.Επειδη το ιδιο μοντελο το εχω εδω με αναβαθμισμενο λογισμικο και δουλευει τα ψηφιακα καναλια ενω το δευτερο εχει θεμα στην εικονα ενω κατα τα αλλα ειναι σε ολα ενταξει και προφανως ειναι θεμα αναβαθμισης ευχαριστω εκ των προτερων.
-
-
ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο το εχω καταβασει και δεν μου το αναγνωριζει εννοειται οτι το αποσυμπιεσα το φορτωσα σε στικακι κλπ.Πιανει τα ψηφιακα κανονικα χωρις εικονα και επειδη κοιταξα καλυτερα η αλλη ειναι ακριβως ιδια αλλα ειναι η d/12 αλλα ιδια main ιδια ολα..
-
Κρυφό μενού με mpeg4 θα έλεγα....από μια περίπτωση με την panasonic μου(TX-P37X20E)
-
Και κάτι ακόμα φίλε RADIO6146KISAMOS :
το site υποστήριξης των συσκευών PHILIPS (http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/e...12/32pfl3404h_ 12_fus_eng.zip&mode=inpage&scy=DK&slg=AEN) δίνει ένα αρχείο αναβ/σης epk για TPM21E V2.12 15/04/2010.
Υπάρχει όμως κι ένα τηλ/νο επκ/νίας με την Εταιρεία : 2111983028 που δέχεται κλήσεις Δε. έως Πα. 09:00 - 17:00 κι ακόμα κι e-mail όπου δίνοντας ακριβές
μοντέλο της TV, σειριακό αριθμό κι ημερ/νία αγοράς και περιγράφοντας το πρόβλημα σ΄ ορισμένου χώρου κείμενο μπορείς να πάρεις κάποια συγκεκριμένη
απάντηση για το θέμα σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
ευχαριστω παιδια να στε καλα