-
πληκτρολόγιο lenovo
Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το lenovo Β570e .Εβγαλα το πληκτρολόγιο γιατί θέλω να το αλλάξω .Το part number του είναι 25013368 το οποιο ειναι ελληνικο.βρήκα πληκτρολογιο με ενα ψαξιμο στο ιντερνετ ομως διαφερει στο part number.τι ρόλο παιζει αυτο?προφανως δεν εχει ελληνικη γλωσσα?θα εχω προβλημα αν το παρω?ή πρεπει να παρω με το ιδιο part number?
-
Μαλλον αυτο που λες συμβαινει..Δες εδω https://www.aliexpress.com/item/NEW-...7-892e7866d0db εγω παντα παιρνω με το μοντελο του λαπτοπ και ποτε δεν ειχα προβλημα..
Ελληνικα φυσικα και εχει απλως δεν ειναι τυπωμενα επανω στα πληκτρα.Υπαρχουν ειδικα αυτοκολλητα που μπαινουν επανω στα γραμματα για να ξερεις που ειναι το καθε (ελληνικο) γραμμα.
-
ευχαριστω για τη βοηθεια..δε με ενδιαφερει στο πληκτρολογιο να υπαρχει τυπωμενο γραμμα.απλα ενοουσα αν θα υπαρχει απο το λαπτοπ η εναλλαγη απο τα ελληνικα στα αγγλικα ή θ υπαρχουν μονο τα αγγλικα..
-
Τα πληκτρολόγια λογικά είναι ακριβώς ίδια, το μόνο που αλλάζει είναι η εκτύπωση ή όχι του ελληνικού χαρακτήρα στα πλήκτρα.
Οι διαθέσιμες γλώσσες είναι καθαρά θέμα λειτουργικού, όχι hardware πληκτρολογίου.
Η εξάρτηση της γλώσσας από το hardware των συσκευών μας πάει πίσω στη δεκαετία του '80 και στο DOS! Ευτυχώς δεν ισχύει εδώ και λίγες δεκαετίες...
-
σε σελιδες εδω στην ελλαδα βρισκω ως συμβατα μοντελα αυτα εδω:B570Α B570G B575 V570 V575 Z570 Z575 G780 Series. ενω σε ξενα site μεσα σ αυτα υπαρχει και το Β570E.ξερει καποιος να μου πει αν οντως ειναι συμβατα και ας μη γραφει το μοντελο? .
-
Το ιδιο ειναι μην ανησυχεις.