-
Candy go1292 de-37s
Καλησπέρα.
Εχω ένα πλυντηριο Candy go1292 de-37s
(ήταν στη μανα μου) που ηταν μπλοκαρισμενη η κλειδαρια, με ρουχα μεσα, απο τον Φεβρουαριο 2017. Άλλαξα την κλειδαριά, το ανοιξα, αδειασα τα νερα κτλ. αλλα δεν δουλευει.
Αναβουν οι ενδειξεις και μολις πατω να αρχισει το πρόγραμμα δεν κανει τιποτα. Δειχνει επισης το εικονιδιο της κλειδαριας να αναβοσβηνει. Όπως διαβασα στο εγχειριδιο αυτο σημαινει οτι η πορτα ειναι ανοιχτη. Κανονικα το εικονιδιο δεν επρεπε να αναβοσβηνει αλλα να ειναι μονιμα αναμμενο δειχνοντας οτι εχει κλειδωσει.
Επισης εβγαλα το μοτερ, και τα καρβουνακια ειναι μαλλον οκ. Δεν εχουν φαγωθει.
Η πλακετα επισης με το μτι φαινεται καθαρη χωρις προβληματα. Και οι ενδειξεις στο καντραν αναβουν.
Ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει?
Σας Ευχαριστω!
-
-
Κατ' αρχήν ευχαριστώ που απάντησες στο θέμα μου.
Η πλακέτα επισκευάζεται ή θέλει αλλαγή?
-
-
Σ' ευχαριστώ φίλε!
Όντως τσέκαρα την πλακέτα και καπου ηταν καμμένη η κόλληση.
Το κόλλησα προσθέτοντας ενα καλώδιο χαλκού για να ενώσω τις πλευρές που χωρίστηκαν με τα καψιμο, και
επιτέλους κλειδωσε η πόρτα και αρχισε να δουλεύει. Όμως αφου πήρε νερό κανονικά (πλύση σε αδειο πλυντηριο) μόλις πηγε να ξεκινήσει το μοτερ για να γυρίσει τον καδο επεσε η ασφαλεια του ηλεκτρ. πινακα. Την ανεβασα αλλα παλι τα ιδια. Μαλλον κατι το βραχυκυκλώνει. Τωρα τι κανουμε??
:)
-
Καλού κακού ρίξε μια ματιά στην αντίσταση μήπως βραχυκυκλώνει
-
Έπεσε η ασφάλεια ή ο ΔΔΕ (ΡΕΛΕ)? Διότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Η αντίσταση Μπορεί να έχει διαρροή προς τη γη. Το μοτέρ γύρισε καθόλου τον κάδο η έπεσε πριν γυρίσει.?
-
Μόλις πήγε να γυρίσει έπεσε αμέσως..μ
-
Αν μπορείς βάλε φωτογραφίες της πλακέτας καθαρές και να διευκρινίσεις εάν έπεσε ασφάλεια ή το ΡΕΛΕ. Θα βοηθούσε..
-
Μολις πηγαινε να δγυρισει ο καδος (αδειος) επεφτε η ασφαλεια στον πινακα του σπιτιου. Τον ανεβαζα το ξαναβαζα και παλι τα ιδια...
Εβγαλα και την αντισταση του πλυντηριου και την ξαναβαλα. Μετα μολις το εβαλα να δουλεψει τραβηξε κανονικα νερο και δεν επεσε ο διακοπτης αλλα δεν δουλεψε ουτε στο ελαχιστο...και εβγαλε και μια μυρουδια σαν κατι να καηκε....( Το βλεπω να καταληγει στον παλιατζη).
Γενικα μαζευει νερο και μετα κανει κατι τσαφ και δεν δουλευει....