Καλησπέρα σας. Έχω πλυντήριο ZANUSSI ZWF1000M και πήγα να κάνω πλύση και δεν γυρίζει ο κάδος. Επίσης δοκίμασα και με μικρότερο φορτίο και πάλι δεν γυρίζει. Ακόμη ακούγεται ένα πολύ σιγανό βουητό. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ κάνω;
Printable View
Καλησπέρα σας. Έχω πλυντήριο ZANUSSI ZWF1000M και πήγα να κάνω πλύση και δεν γυρίζει ο κάδος. Επίσης δοκίμασα και με μικρότερο φορτίο και πάλι δεν γυρίζει. Ακόμη ακούγεται ένα πολύ σιγανό βουητό. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ κάνω;
Θα σου έλεγα για πυκνωτή , αλλά είδα ότι πιθανόν να μην έχει . και υποθέτω αν δεν γυρίζει καθόλου με το σχετικό βουιτό μήπως έχει σπάσει ο ιμάντας.
https://www.google.gr/search?q=zanus...PULqw&dpr=0.83
Το άνοιξα απο πίσω και απο πάνω αλλά ο ιμάντας φαίνεται μια χαρά. Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες για να μου πεις και εσύΣυνημμένο Αρχείο 40476Συνημμένο Αρχείο 40477Συνημμένο Αρχείο 40478Συνημμένο Αρχείο 40479
Αν δν έχει πυκνωτη τοτε θα έχει καρβουνάκια κανε εναν έλεγχο τα καρβουνακια και μετά ελεγξε για τυχον χαλασμένα ρουλεμαν στον καδο δλδ βγαλε τν ιμαντα κ γυρνα τν καδο γυρνάει ευκολα κ ελεύθερα αν και αυτό ειναι οκ τοτε ελεγξε περιέλιξη κ ρουλεμάν του μοτέρ