-
Eskimo esk 606 E
Σας ευχαριστω για την βοηθεια του πλ. Πιατων αλλα τωρα εχω προβλημα με το πλυντηριο ρουχων του ανωτερω μοντελου
. Φαινεται οταν η μανα μου το αγοραζε καποιος την καταραστηκε δεν εξηγειται αλλιως.
Λοιπον στο θεμα μου το εξης πλυντηριο ειναι μοντελο του 2006 - 07 δεν ειμαι σιγουρος. Το εχουμε φτιαξει 4 φορεςτο προβλημα ειναι το εχω στο 0 και γυρνωντας το στο 4 αναβει το λαμπακι αναμονης φυσικα ως εδω. Πατω το κουμπι play/pause για να ξεκινησει η πλυση και η πορτα κλειδωνει. Το λαμπακι ομως της πλυσης δεν αναβει μενει ανναμενο το αναμονης με κλειδωμενη πορτα και δεν παιρνει μπρος. Τι μπορει να φταιει
-
-
Πατωντας το 1ο κουμπι αναβει κανονικα το 1ο λαμπακι και σβηνει αυτο το αναμενο
-
Εννοω οτι παλια στο 0 ηταν κλειστο και γυρνωντας στο προγραμμα αναβει αναμονη και πατας play και ξεκινα τωρ α δεν αναβει το play μενει το αναμονης ααναμενο και δε λειτουργει
-
νομίζω μια ματιά στον διακόπτη πόρτας πρέπει να ρίξεις , παρόλο που κλειδώνει την πόρτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλειδώνει ταυτόχρονα και την επαφή (συνέχειας της φάσης που έχει ) για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει . Στον διακόπτη αυτόν συνήθως πηγαίνουν 3 καλώδια (1 ουδέτερος + 1 φάση για να οπλίσει την θερμομαγνητική ...+ 1 φάση που την παίρνει από την ίδια φάση του διακόπτη και μέσω μια επαφής "κλείνει" για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει)
Το συνημμένο δεν φαίνεται (από την επιλογή "insert image" κάντο )
-
-
λοιπον να τα παρω απο την αρχη
1.γυριζω το κουμπι απο 0 στο 4
2. εχει αναψει η αναμονη οπως στην εικονα
3. πατω το κουμπι το 2ο οχι στυψιμο
4. δεν αναβει το λαμπακι
5. πατω το 3ο κουμπι water plus
6.ουτε αυτο το λαμπακι αναβει
7. πατω το 1ο play/pause
8.η πορτα κλειδωσε
9.το λαμπακι αναμονης αναμενο(δεν θα επρεπε)
10. το πλυντηριο δεν πλενει
-
ειχαμε πριν χρονια προβλημα με το κλειστρο αλλα α λαμπακια 2 και 3 αναβαν και το 1 αναβε κλειδωνε δεν ξεκινουσε
-
Πάλι ισχύει το #5 , αλλά δες και το κουμπί έναρξης play/pause
-