Γεια σας εχω τον ενισχυτη jbl mpa600 και μου αναβει το λαμπακι του clip kai protect και δεν παιζουν τα καναλια τι μπορει να ειναι εχει κανεις καμια ιδεα???
Printable View
Γεια σας εχω τον ενισχυτη jbl mpa600 και μου αναβει το λαμπακι του clip kai protect και δεν παιζουν τα καναλια τι μπορει να ειναι εχει κανεις καμια ιδεα???
το κανει και χωρις τα ηχεια; αν ναι εχει βλαβη ισως εχει η εχουν καει καποια απο τα τρανζιστορ εξοδου η μπορει και κατι αλλο θελει ψαξιμο
χωρις τα ηχεια ναι τα ιδια κανει!!! τα μετραω τα τρανζιστορ και δειχνουν κανονικα!!! φοραει 2sa1302 kai 2sc3281
τα μετρας επανω αν ναι μπορει να παιρνεις σωστη μερτηση αλλα πρεπει να δεις και ποιο πισω τι γινεται οδηγα ισως ανοιγμενες αντιστασεις ακομα και πυκνωτες
τα μετραω και δειχνουν καλα...... δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει .... μονο στο ενα καναλι βγαζει το protect και δεν δουλευει... καποιος που να εχει ξανα φτιαξει ενισχυτη jbl ??
Δες απο το σχηματικο πως φιαχνει τις τασεις τροφοδοσιας για το κυκλωμα της προστασιας και το κυκλωμα των ενδειξεων εχεις καπου καποια αντισταση ανοιχτη η καποια ταση δεν σου παει σωστα ...Μετρα γενικοτερα σε σημεια που λεει τις τασεις και θα το βρεις γενικα δεν ειναι κατι δυσκολο.
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος