Αρχικό μήνυμα από
Liaskas774
Καλησπέρα,
To πρόβλημα που παρουσιάζει το παραπάνω laptop είναι το εξής:
Όταν βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας το λαμπάκι δίπλα στο jack ανάβει κανονικά λευκό(δεν έχω μπαταρία),όταν πατάω το power για να ανοίξει, ανάβει κανονικά το λαμπάκι του power button.Ανάβει και το λαμπάκι του wi-fi πορτοκαλί,αυτά με τα λαμπάκια. Δεν έχω εικόνα καθόλου και σίγουρα δεν ολοκληρώνει το boot για να ανοίξει,αλλά ούτε κάνει επανεκκίνηση.Το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά, ο σκληρός δουλεύει, ο επεξεργαστής δουλεύει.Πάει ρεύμα στην gpu και στο bridge τα ακουμπάω και είναι ζεστά.Η μπαταρία του είναι στα κανονικά στα 3 volt.
Όταν μου το φέρανε μου είπαν ότι ενώ δούλευε ο υπολογιστής το έπαθε.Έβαλα μια post code card και δεν βρίσκει τα 5 και 12v.
Έκανα reflow στην κάρτα γραφικών αλλά τίποτα,έκανα και ένα reflow στο bridge.Ίσως είναι καμένη η κάρτα γραφικών και θέλει αλλαγή
Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το τι άλλο να κοιτάξω, μην παραγγείλω άλλη κάρτα και τελικά έχει τίποτα άλλο καμένο.
Αν έχει κάποιος και το σχηματικό της μητρικής θα με διευκόλυνε πάρα πολύ, ο κωδικός είναι DAOR12MB6E0 REV.5 model R12.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ιδέες και τις προτάσεις σας.