Προβλημα με wifi σε tablet turbo x spice 4
Καλησπερα σας,
Το τελευταιο καιρο αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με ενα tablet Turbo x spice iv 8''. Συγκεκριμένα δεν μπορει να ενεργοποιησει το wifi. Πατάω στο κουμπι ενεργοποίηση, μεσα απο τις ρυθμισεις, και μετα απο καποια αναμονη που γραφει "ενεργοποιηση του wifi" δεν κανει τιποτα και μπορω να πατησω παλι το κουμπι ενεργο.
Να σας πω ομως λιγο την ιστορία του. Το εν λογω ταμπλετ μου το εφερε ο θειος μου επειδη εσπασε λιγο το touch (με αποτέλεσμα να μην λειτουργει το τατς) απο ενα πεσιμο. Ψαχνοντας στο ebay καταφερα να βρω το touch απο εναν κινεζο με χρηση του κωδικου ανταλλακτικου που ειχε το τατς επανω, και αντιστιχούσε στο κινεζικο αδερφάκι του. Ερχεται το τατς και το τοποθετω και ολα καλα. Στην προσπαθεια μου να βαλω το play store (τα turbo x δεν το εχουν και δεν μπαινει με απλη εγκατασταση) μαλλον κατι πειραξα με αποτελεσμα να μην μπορει να ξεκινησει το ταμπλετ και να κολλαει στο αρχικο σημα. Εψαξα και βρηκα το αρχικο firmware που ειχε το κινεζικο tablet (συγκεκριμένα ειναι το Teclast P85HD) μιας και δεν μπορω να βρω αυτο της turbo x και το περασα με επιτυχια. Απο τότε ομως το wifi κανει αυτο το πραγμα και δεν ενεργοποιείτε καν. Να αναφέρω επισης οτι μεσα στις ρυθμισεις του wifi στο πεδιο MAC address γραφει δεν ειναι διαθεσιμο. Τελος να πω οτι πριν την αναβαθμιση το wifi λειτουργουσε μια χαρα.
Εχω ψαξει πολυ και εχω δοκιμασει διαφορα χωρις ομως επιτυχια. Γνωρίζει καποιος κάτι περισσότερο ή έχει καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω?