ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BLUE SKY TV 21 ΙΝΤΣΩΝ BL5126TX
Χαιρετω ολους τους φιλους εδω,εχω ενα προβλημα με την tv.Aναβει κανονικα εμφανιζει εικονα στην οθονη κ καθως γινεται πιο φωτεινη ωστε να φτασει στην κανονικη φωτεινοτητα ξαφνικα κοβει κ πεφτει σε standby.(Ολο αυτο μεσα σε 5 δευτερολεπτα).Eπειδη εχω καποιες γνωσεις πανω στο αντικειμενο,ελεγξα οτι μπορουσα,αλλα δυστηχως δεν μπορω να βρω ακρη εδω κ δυο μερες τωρα.σιγουρα υπαρχει θεμα με την x-ray προστασια της κ κοβει απο προστασια,ομως τα εξαρτηματα που την απαρτιζουν ειναι ολα μια χαρα.Η εικονα πριν σβησει δεν φαινεται να ειναι αλλιωμενη η πολυ φωτεινη οποτε δεν δικαιολογειται καποιο βραχυκυκλωμα στα κυκλωματα υψυλης τασης.Να αναφερω πως μολις χαμηλωσω την G2 ταση,η tv δεν σβηνει αλλα οπως ειναι λογικο ειναι σκοτεινη.με το που παω να τη φερω στα νορμαλ επιπεδα κοβει αμεσως.Aναφερω ενδεικτικα στοιχεια μηπως και σας ερθει κατι στο μυαλο σας.Ταση Β+ 131Volt,(πριν σβησει) 12V (σε standby)Horizontal Tranzistor BU808DFI,αλλαγμενοι ολοι οι ηλεκτρολυτικοι στο τροφοδοτικο κ στα κυκλωματα Οριζοντιας αναλυσης,αλαγμενος ο Μ/Τ Υψηλης ( bsc24-01n40ta -ΗR80016)Eυπροσδεκτη καθε ιδεα φιλοι μου,σας Ευχαριστω εκ των προτερων,Γιωργος.